inTurda.ro

Salariu net de 1.900 Euro pentru absolvenții Școlii EMS de la Turda!

Salariu net de 1.900 Euro pentru absolvenții Școlii EMS de la Turda!

Salariu net de 1.900 Euro pentru absolvenții Școlii EMS de la Turda!
octombrie 15
17:59 2020

 EMS Floor Group, compania cu cel mai mare număr de aplicatori de pardoseli pe bază de rășini sintetice ce activează la nivel european, a lansat astăzi la Turda proiectul ”Stagii de practică în domeniul construcțiilor pentru 185 de elevi, în regiunea Nord-vest”, în baza căruia va funcționa prima ”Școală de aplicatori în domeniul pardoselilor sintetice și hidroizolațiilor” din România, proiect finanțat cu fonduri UE. EMS Floor Group a atras fonduri europene pentru a ajuta copiii din zone defavorizate.

Prima Școală de aplicatori în domeniul pardoselilor sintetice și hidroizolațiilor din România, lansată oficial astăzi

  • Școala de aplicatori durează trei luni și include sesiuni teoretice și practică în școli
  • Absolvenții Școlii vor primi calificarea de ajutor aplicator și un salariu de 1900 euro/lună
  • Cei mai buni cursanți vor primi și bursă de 800 de lei la finalul celor trei luni de cursuri
  • Cursanții vor învăța meseria modernizând școlile în care învață

Pe parcursul următoarelor 24 de luni, un număr de 185 elevi și ucenici din învățământul secundar și terțiar non-universitar din zone defavorizate vor deprinde teoretic și practic noțiuni care le vor permite obținerea calificării de ”ajutor de aplicator” în domeniul pardoselilor pe bază de rășini sintetice și un salariu net lunar de cel puțin 1.900 de euro.

Ideea înființării primei ”Școli de aplicatori în domeniul pardoselilor sintetice și hidroizolațiilor” a venit în 2019,  pe fondul crizei de personal și a lipsei specialiștilor în sisteme de pardoseli cu care se confruntă EMS Floor Group, în ciuda salariilor atractive pe care le oferea compania.

Deși, în compania noastră salariul de bază pentru un începător este de minim 1.600 de euro, când se lucrează în afara României, în 2019 nu reușeam să găsim nici măcar personal necalificat. Inițial, ne-am propus să creăm o școală în care să pregătim 50-60 de specialiști după care am identificat oportunitatea de a construi o școală mai mare, accesând fonduri europene. În urma cercetărilor pe care le-au făcut colegii mei, am creionat proiectul actual care permite pregătirea teoretică și practică a unui număr de trei ori mai mare de viitori aplicatori”, a explicat Marius Baciu, cofondator EMS Floor Group.

 Similar sistemului de bonusare de care beneficiază colegii noștri din EMS, am gândit un sistem de premiere a performanței elevilor.Astfel, la finalul stagiului de pregătire, de 3 luni, cursanții care fac performanță vor beneficia de o bursă de 800 de lei. Ne dorim ca un număr cât mai mare dintre cei care urmează Școala de aplicatori să aleagă să lucreze în compania noastră. Elevii care se vor înscrie la Școala de aplicatori vor absolvi ca ”ajutor de aplicator” și vor putea beneficia de un salariu net lunar de 1.900 euro, a explicat Marius Baciu.

Fondată în 2010, EMS Floor Group estimează pentru anul în curs afaceri de 11,4 milioane de euro, în creștere cu 22% față de anul anterior. Compania își propune ca până în 2025 să devină ”cel mai dorit angajator” din industria de profil în Uniunea Europeană și să depășească pragul de 20 de milioane de euro cifră de afaceri.

#turda #campiaTurzii #Locuridemunca

Prima Școală de aplicatori în domeniul pardoselilor sintetice și hidroizolațiilor din România, lansată oficial astăzi, la TURDA

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Vezi ce mașină a intrat în flota PEGASUS TEAM Turda – Școală de șoferi

Îi urăm bun venit noului membru al familiei Pegasus Team. Volkswagen Golf 6, diesel Vă așteptăm în comunitatea noastră, a...

Închide