inTurda.ro

PNL Cluj a stabilit lista pentru Parlament. Turda are candidat pe loc eligibil

PNL Cluj a stabilit lista pentru Parlament. Turda are candidat pe loc eligibil

PNL Cluj a stabilit lista pentru Parlament. Turda are candidat pe loc eligibil
octombrie 16
15:45 2020

Organizația Județeană a PNL Cluj a aprobat joi seara lista de candidați pentru Parlament și ordinea candidaților la Senat și Camera Deputaților. Listele pentru Senat și Camera Deputaților au fost aprobate cu unanimitate de voturi.

Așa cum era de așteptat, municipiul Turda va avea din nou un reprezentant în Camera Deputaților! Este vorba despre actualul Deputat – Burciu Cristina, care se regăsește pe locul 4 în listele propuse de PNL Cluj la Camera Deputaților.  

Lista candidați pentru Senat:

 1. Oros Adrian
 2. Moroșan Mircea
 3. Rațiu Radu
 4. Forna Maria
 5. Pușcă Mircea
 6. Sabo Marius

Lista candidați pentru Camera Deputaților:

 1. Moisin Radu
 2. Sărmaș Sabin
 3. Moldovan Sorin
 4. Burciu Cristina
 5. Cîmpean Ovidiu
 6. Coraian Zoltan
 7. Marc Marinela
 8. Văman Daniel
 9. Vaida Ovidiu
 10. Molhem Bashar
 11. Moga Sebastian
 12. Rusu Ionuț
 13. Steopan Florin

Președintele PNL Cluj, Daniel Buda, a declarat, pentru Cluj24.ro, că lista îmbină experiența unor oameni care s-au validat de-a lungul timpului din punct de vedere profesional, cu oameni tineri.

”Este o listă cu oameni tineri, cu oameni cu experiență, care face va face cinste Clujului în viitorul Parlament prin proiectele de legi pe care le vor propune, le vor adopta, demonstrând că sunt aproape de problemele cetățenilor din Cluj și din România”, a spus Buda.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Membrii echipelor de proiecte europene de la CNMV Turda se alătură campaniei : „You can do it, teacher! We believe in you!” – Erasmus+

#ErasmusDays Membrii echipelor de proiecte europene de la Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda se alătură campaniei: „You can do it,...

Închide