inTurda.ro

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a refuzat un loc eligibil pe lista PNL pentru Parlament!

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a refuzat un loc eligibil pe lista PNL pentru Parlament!

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a refuzat un loc eligibil pe lista PNL  pentru Parlament!
octombrie 16
16:04 2020
 Prefectul Clujului a refuzat Parlamentul. Potrivit lui Daniel Buda, prefectului Clujului, Mircea Abrudean, i s-a propus un loc eligibil pe lista PNL pentru Parlament, dar acesta a refuzat și a preferat să își continue mandatul la Prefectură, informează Cluj24.ro.

Le mulțumesc din suflet și înseamnă mult pentru mine. Dar, în același timp, sunt conștient de responsabilitățile pe care mi le-am asumat când am depus jurământul în funcția de prefect și vreau să îmi duc mandatul la final, atât cât va fi el, mai ales în această perioadă extrem de dificilă pe care o traversăm. Sunt convins că vom reuși împreună, alături de clujeni, să trecem peste toate greutățile și să revenim la viață normală pe care ne-o dorim cu toții”, a spus Abrudean.

”Este un gest mare responsabilitate față de Cluj, față de clujeni, în această perioadă dificilă cauzată de pandemie. A preferat să continue mai departe în fruntea Prefecturii clujene”, a precizat Buda.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ

Buletin de presă, 16.10.2020 SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ Efective angrenate (polițiști, jandarmi, polițiști locali, ISU și SAJ) –...

Închide