inTurda.ro

Anunț – TUP Turda

Anunț – TUP Turda

Anunț – TUP Turda
octombrie 19
15:52 2020
Stimați călători,

Având în vedere contextul pandemic în care ne aflăm, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, în conformitate cu HG 52/15.10.2020, apelăm la colaborarea si înțelegerea dumneavoastră.

În mijloacele de transport în comun este obligatoriu să utilizați masca de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura pe tot parcursul călătoriei.

Evitați pe cât posibil folosirea nejustificată a mijloacelor de transport în orele de vârf.

Vă reamintim că potrivit HCL 110/15.05.2020, facilitățile la transportul în comun pentru persoanele vârstnice, pensionari cu domiciliul în municipiul Turda sunt acordate sub formă de abonamente valabile de luni până vineri, pe tot parcursul zilei, cu excepția intervalului orar 06.30 – 08.30, iar sâmbăta și duminica conform programului de funcționare a TUP.

Așteptați de fiecare dată următorul autobuz dacă considerați că cel sosit este aglomerat. Totodată, recomandarea noastră este să folosiți ușa din mijloc pentru urcare, lăsând liberă ultima ușă pentru a fi utilizată la coborârea din autobuz.

➡ Limitați folosirea bancnotelor și a monedelor, optați pentru plăți cu cardul/telefonul sau plăți online.
➡ Vă reamintim să vă dezinfectați mâinile atât la urcarea în autobuz cât și la coborâre.
Vă asigurăm că luăm toate măsurile pentru siguranța călătorilor prin acțiuni de dezinfecție și igienizare zilnice a tuturor vehiculelor.
Respectând regulile, avem grijă unii de alții!
TUP Turda.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda: Ghid de folosire a containerelor pentru colectarea selectivă

Ghid de folosire a containerelor pentru colectarea selectivă: Pentru a preveni abandonul deșeurilor pe domeniul public, Primăria Municipiului Turda pune...

Închide