inTurda.ro

Casa de Cultură Turda organizează concertul intitulat “Armonii de toamnă”

Casa de Cultură Turda organizează concertul intitulat “Armonii de toamnă”

Casa de Cultură Turda organizează concertul intitulat “Armonii de toamnă”
octombrie 19
16:13 2020
🎼🍁 Vă invităm la „Armonii de toamnă” unde vă puteți delecta cu operă, muzică clasică și corală.

Pe 23 octombrie 2020, de la ora 19:00, Casa de Cultură Turda organizează concertul intitulat “Armonii de toamnă”. Evenimentul se va desfăşura la Teatrul “Aureliu Manea” cu respectarea tuturor normelor sanitare prevăzute de lege și cu un număr limitat de spectatori. Pentru rezervări apelați 👉 0264311980, Casa de Cultură Turda.

Anul acesta, aflat la cea de a VI-a Ediție, concertul reunește artiști ai Operei Naționale Române din Cluj Napoca. Astfel, aduc în fața publicului repertoriul universal al operetei, alături de romanțe și cântece vechi, într-o formă unică, modernă, plină de entuziasm și energie artiști precum: Raul David Lenart, Vlad Baciu (concert-maestru) și Flavius Ianchis. Artiștii lirici Ioana Felea Popa, Cristina Tureanu și David Pogana vor interpreta arii și duete din opere precum “Carmen” de Bizet, “Elixirul dragostei“ de Donizetti, “Don Pasquale“ de Donizetti, „Werther“ de Massenet.

Acompaniamentul la pian aparține Leliei Serafinceanu, pianist acompaniator la Opera din Cluj Napoca. Și nu în ultimul rând, corul “Armonia“ al Casei de Cultură Turda, dirijat de Sebastian Zăhan, care va întregi programul cu piese din repertoriul coral românesc.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Oferta schimb distributie pentru toate modelele VW si SKODA! Vezi cat te costa

Oferta schimb distributie pentru toate modelele VW si SKODA! Vezi cat te costa.   EDO Garage va pune la dispozitie...

Închide