inTurda.ro

Matei Cristian: A fost înființat Clubul de Afaceri Euro-Atlantic Partnership Turda

Matei Cristian: A fost înființat Clubul de Afaceri Euro-Atlantic Partnership Turda

Matei Cristian: A fost înființat Clubul de Afaceri Euro-Atlantic Partnership Turda
octombrie 29
22:23 2020
Astăzi am fost gazdele unui eveniment important, strategic, în contextul dezvoltării conceptului de NATO Urban la Turda. A fost înființat Clubul de Afaceri Euro-Atlantic Partnership Turda, prin care ne propunem să asigurăm un spațiu propice de dezvoltare pentru mediul de afaceri și să stabilim această legătură importantă între administrația publică locală și mediul privat.

În contextul vecinătății militare cu Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii și cu Comandamentul NATO de la Sibiu, Turda are un rol strategic important, iar această zonă se va dezvolta puternic și datorită acestui aspect. Probabil mulți dintre voi știți că au fost alocate resurse financiare substanțiale militare, în cadrul parteneriatului strategic cu SUA și NATO, iar în acest sens se vor face pași importanți pentru asigurarea securității și rezilienței urbane.

Galerie FOTO!

Mulțumim pentru prezență invitaților noștri, doamnei dr. Mădălina Neacșu – doctor în informații și securitate națională, domnului Victor Aileni – expert în politici și strategii NATO și tuturor participanților, oamenilor de afaceri care au răspuns invitației noastre.

Primarul Municipiului Turda,

Matei Cristian.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Centru de TESTARE Covid-19 la Câmpia Turzii! Vezi care este prețul

Pe fondul creșterii incidenței cazurilor de Covid19 la Câmpia Turzii, laboratorul Synevo din Policlinica municipiului, va efectua de acum și...

Închide