inTurda.ro

FREE NOW extinde serviciile oferite pasagerilor din România și lansează flota Confort

FREE NOW extinde serviciile oferite pasagerilor din România și lansează flota Confort

FREE NOW extinde serviciile oferite pasagerilor din România și lansează flota Confort
octombrie 30
08:59 2020

FREE NOW extinde serviciile oferite pasagerilor din România și lansează flota Confort. 10% din curse se desfășoară deja prin această opțiune

29 octombrie 2020. FREE NOW, cel mai important furnizor de servicii de mobilitate din Europa, lansează pentru prima dată în România o nouă flotă, Confort, care va permite pasagerilor să călătorească în condiții mai bune. Piața locală este singura din cadrul grupului care oferă în prezent acest serviciu. De acum, pasagerii pot comanda mașini mai noi sau premium din noua flotă, direct din aplicația de mobilitate FREE NOW, pentru călătorii mai confortabile. Una din zece curse comandate prin FREE NOW se desfășoară deja prin opțiunea Confort, disponibilă pasagerilor din România de numai câteva zile, cererea de servicii de calitate fiind în creștere.

Flota Confort poate fi accesată direct în aplicația FREE NOW, după selectarea destinației de călătorie, opțiunea fiind afișată alături de Ride și Taxi, accesibile clienților din România din 2019, odată cu lansarea FREE NOW în România.

Noua flotă include mașini fabricate începând din 2017, dar și modele precum Ford Mondeo, Opel Insignia, Skoda Superb, Honda Civic sau Peugeot 508 fabricate începând din 2012 sau Volvo, BMW, Audi, Mercedes fabricate începând din 2009. O călătorie cu mașini din flota Confort costă 2 lei/km și 0,3 lei/minut.

„România este singura țară din grupul FREE NOW care oferă o flotă dedicată pentru călătorii mai confortabile. Acesta este încă un pas pe care îl facem pentru a oferi cât mai multe servicii pasagerilor și o calitate ridicată a opțiunilor de mobilitate, într-o singură aplicație. Aproximativ 30% dintre mașinile din platforma FREE NOW fac deja parte din flota Confort, iar 10% din cursele comandate se desfășoară în prezent prin această opțiune. Acum, pasagerii pot călători în condiții mult mai bune, iar șoferii care investesc în mașini mai noi pot obține venituri mai consistente, în condițiile în care cererea de servicii de calitate este în creștere”, a declarat Anca Gherle , Senior Public Affairs Manager în cadrul FREE NOW.

Lansarea flotei Confort în România face parte din strategia grupului FREE NOW de a extinde permanent opțiunile de mobilitate pe care le oferă pasagerilor din toate țările în care operează – Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria și Suedia. În acest an, grupul a încheiat o serie de noi parteneriate la nivel european, care permit pasagerilor să utilizeze biciclete, trotinete, scutere și servicii de carsharing.

 

Despre FREE NOW

FREE NOW o platformă multiserviciu de mobilitate susținută de BMW Group și Daimler AG. Pe lângă ride hailing , FREE NOW oferă și servicii de micro-mobilitate și ridesharing. Din cadrul companiei fac parte serviciile FREE NOW (10 piețe din Europa), Βeat (5 piețe din America Latină și o piață din Europa) și serviciul de închiriere de scutere (e-scutere și e-biciclete, în 3 piețe din Europa). Împreună, aceste servicii atrag în prezent 45 de milioane de utilizatori în 17 piețe și peste 150 de orașe. FREE NOW este, prin urmare, cel mai mare furnizor de mobilitate multiservicii din Europa și furnizorul de ride hailing cu cea mai rapidă creștere din America Latină. FREE NOW colaborează cu diferiți furnizori pentru a oferi clienților săi o gamă și mai largă de opțiuni pentru a se deplasa din punctul A în punctul B. În total, mai mult de 2.200 de angajați, din aproximativ 35 de birouri, fac parte din echipa FREE NOW, condusă de CEO-ul Marc Berg.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lansarea celei de-a treia ediții a proiectului WiSTEM2D. Participă elevi din Câmpia Turzii și Turda

În acest an școlar, Junior Achievement România lansează cea de-a treia ediție a proiectului WiSTEM2D, derulat în parteneriat cu Johnson & Johnson...

Închide