inTurda.ro

Asociatia Artistilor Plastici Campia Turzii va prezinta ,,Artistul saptamanii”

Asociatia Artistilor Plastici Campia Turzii va prezinta ,,Artistul saptamanii”

Asociatia Artistilor Plastici Campia Turzii va prezinta ,,Artistul saptamanii”
noiembrie 09
08:25 2020

Asociatia Artistilor Plastici Campia Turzii va prezinta proiectul on-line ,,Artistul saptamanii”, proiect care deschide seria de saptamani artistice care au ca scop cunoasterea si promovarea in mediul virtual a artistilor, pentru a-si prezenta creatiile, gandurile si trairile.

Va prezentam asadar, in aceasta saptamana pe colega noastra, artista plastica Cornelia Muntean, membra a Asociatiei Artistilor Plastici Campia Turzii, o artista talentata, prietena a artelor decorative, care creeaza mici bijuterii, mici minuni din sufletul ei, creatii care sunt realizate din diferite materiale si prin diferite tehnici inedite cu care ne surprinde placut de fiecare data.

,,ARTISTUL SAPTAMANII”

CORNELIA MUNTEAN: „Daca a vrea sa fii unic, sa te deosebesti de altii prin ceva special, nu in uniforma impusa de moda, atunci da… sunt artist. Daca viata si imprejurarile ei m-au facut sa imi doresc sa fiu placuta prin ce am creeat, atunci da… sunt artist. Si daca am daruit bucurie prin creatiile mele, atunci da… sunt artist!
Multumesc mult tuturor celor care m-au incurajat de-a lungul anilor sa continui, sa imi doresc sa fac mai mult si mai multe.”
,,Nu sunt ce par a fi-
Nu sunt
Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!…
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curand,
Sau poate prea tarziu…
M-am resemnat ca orice bun crestin,
Si n-am ramas decat…
Cel care sunt!…”
Ion Minulescu

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
ANM: Cod galben de ceață în județul Cluj

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie COD : GALBEN Data emiterii : 09-11-2020 ora 4 Nr. mesajului : 5 Valabil de la...

Închide