inTurda.ro

Proiect AMoS ED: Concurs realizare videoclipuri de informare cu privire la sanatatea mintala

Proiect AMoS ED: Concurs realizare videoclipuri de informare cu privire la sanatatea mintala

Proiect AMoS ED: Concurs realizare videoclipuri de informare cu privire la sanatatea mintala
noiembrie 12
11:35 2020

Tinerii din Turda au făcut alt proiect cu rezultate extraordinare. Sărbătorind Ziua Mondială a Sănătății Mintale, asociția AMoS ED a organizat un concurs care a constat în realizarea unor videoclip-uri care să tragă un semnal de alarmă populației, cu privire la sănătatea mintală.

Proiectul s-a desfășurat în doua săptămâni de training-uri și filmări, participanții având la dispoziție un studiou de filmat, dotat cu aparatura necesară pentru ca vudeoclip-urile să iasă cât mai calitative. Concursul a constat în strângerea a cât mai multe de like-uri, pe echipă, iar echipa câștigătoare a fost formată din Elizabeth Kirlay, Soporan Alex și Rizoiu Tudor care au reușit sa stângă 1.171 de like-uri. Mai mult decât atat, toate videoclipurile au reușit sa strângă 3.164 de like-uri. Acestea pot fi vizionate pe pagina de Facebook a asociației, https://www.facebook.com/GrupurileDaVinci/.

Proiectul a fost finanțat de către Start ONG, Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu social și cultural. Valoarea totală a programuluieste de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finan țare comunitara destinat ONG-urilor tinere si instituțiilor non-guvernamentale.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Un fost director al societății Salina Turda SA a fost condamnat la închisoare

Un fost director al societății Salina Turda SA a fost condamnat la închisoare, în prima instanță. Vasile Simion Tot a fost acuzat...

Închide