inTurda.ro

Târgul de Crăciun din Sibiu, anulat de organizatori din cauza pandemiei

Târgul de Crăciun din Sibiu, anulat de organizatori din cauza pandemiei

Târgul de Crăciun din Sibiu, anulat de organizatori din cauza pandemiei
noiembrie 12
11:41 2020

Despre Târgul de Crăciun din Sibiu. Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată.

Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

       Dragii noștri, știm că vă așteptați ca dintr-o zi într-alta să ne vedeți instalând căsuțele în centrul orașului, însă am luat decizia să suspendăm organizarea Târgului de Crăciun 2020. Evoluția pandemiei este îngrijorătoare, și orice risc, cât de mic, trebuie eliminat. Ne-am fi dorit să organizăm evenimentul, să încercăm să salvăm ce se poate măcar din Crăciun în acest an ciudat, iar potrivit reglementărilor în vigoare puteam organiza evenimentul. Ne-am decis, însă, să anulăm orice fel de risc, oricât de mic ar fi, în speranța că ne putem aduce contribuția la încetinirea creșterii numărului de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, ceva ce ar trebui să facem cu toții, în această perioadă. Noi suntem pregătiți să organizăm evenimentul, în cazul în care situația se va îmbunătăți vom regândi această decizie, până atunci, aveți grijă de voi.„, au transmis organizatorii.

Foto: TarguldeCraciun.ro

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Proiect AMoS ED: Concurs realizare videoclipuri de informare cu privire la sanatatea mintala

Tinerii din Turda au făcut alt proiect cu rezultate extraordinare. Sărbătorind Ziua Mondială a Sănătății Mintale, asociția AMoS ED a...

Închide