inTurda.ro

Conacul Secuiesc angajează CAMERISTĂ

Conacul Secuiesc angajează CAMERISTĂ

Conacul Secuiesc angajează CAMERISTĂ
noiembrie 13
15:37 2020

❗❗❗ Angajam CAMERISTA❗❗❗ Dorim sa crestem echipa cu o persoana responsabila, organizata, dinamica, atenta la detalii si cu o atitudine pozitiva! Daca te intereseaza postul ne poti suna direct la nr de tel:
📱+40763 309 221!
Sau ne poti trimite CV-ul tau la adresa de e-mail:
📧 hr@conaculsecuiesc.ro

Principala 105 517611 Coltesti, Romania
 

Conacul Secuiesc s-a născut din dorința de a vă oferi atât un loc de odihnă, cât și șansa de a cunoaște tradiția, cultura și frumusețea satului Colțești și a regiunii din preajma Munților Trascău. Arhitectura Conacului se inspiră din arhitectura tradițională a satelor Rimetea și Colțești.
La 10 ani de la inaugurare, Conacul Secuiesc îmbină farmecul trecutului cu cerințele moderne de cazare, de patru margarete.
Camerele amenanjate cu mobilier pictat, cusături populare, broderii, sunt o reprezentare vie a bogatei tradiţii rurale care se completează foarte bine cu gastronomia tradiţională locală prezentă în restaurantul propriu.
Vă punem la dispozitie posibilități de cazare pentru 50 persoane, în 23 de camere. În curând deschidem o nouă clădire cu dublă destinație: pensiune și spa.
De asemenea, vă așteptăm în cramă, cu degustări de brânzeturi tradiţionale marca Torockoi şi cu vinuri din zona Aiudului. Puteți să vă relaxați în plimbări pe terenul de 3.5 hectare, bucurându-vă de priveliștea de neuitat a Pietrei Secuiului. În timp ce vă odihniți la umbră sau pe malul lacului cu nuferi, copiii se bucură de spațiul de joacă. Conacul dispune de parcare păzită pentru autocare şi autoturisme.
La toate acestea se adaugă ospitalitatea gazdelor, astfel încât fiecare oaspete, inclusiv cei veniţi de peste hotare, să aibă parte de impresii de neuitat despre Conacul Secuiesc.
Vă aşteptăm cu drag pe dumneavoastră şi familia dumneavoastră!
A Székelykő-kúriát 2005-2007 között építettük, azzal a szándékkal, hogy a pihenésre vágyó vendégeinkkel meg-ismertessük Torockószentgyörgy és vidékének kultúráját, a falusi turizmus – nyújtotta körülmények között. Éppen ezért különös gondot fordítottunk arra, hogy vendégfogadónk ötvözze a múlt elemeit a jelen követelményeivel, s így az idelátogatók a hagyományos stílusban épített kúriánkban négymargarétás körülmények között lakhassanak.
Felhasználtuk a hagyományos torockói és torockószentgyörgyi építészet elemeit, az épületet szimbolikusan egy régi pince alapjaira építettük. Szobáinkban festett bútorok, népi varrottasok és hímzések emlékeztetik vendégeinket ennek a vidéknek a gazdag hagyományaira, s ezt jól kiegészítik az itt készült hagyományos, kitűnő ízű ételek és italok.
Kúriánkban 23 szobában 52 személy számára tudunk kényelmes szálláshelyet biztosítani. Vendéglőnk 100 személy befogadására alkalmas, pincénkben Enyed-környéki borok és hagyományos sajtok kóstolását tudjuk ajánlani.
3,5 hektáros terület, játszótér, őrzött parkoló, de legfőképpen a házigazdák vendégszeretete gondoskodik arról, hogy a messze földről érkezetteknek is felejthetetlen élményeket nyújtson a torockószentgyörgyi Székelykő Kúria!

Várjuk tehát Önt és kedves családját, nagy-nagy szeretettel.

Vezi mai puţin
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Ce este vâscoza? Cum pot fi întreținute corect articolele din vâscoză? (P)

Vâscoza este un material textil extrem de popular în rândul amatorilor de articole durabile, de bună calitate. Vâscoza este obţinută...

Închide