inTurda.ro

5 angajati ai Salinei Turda, testați pozitiv cu noul COVID-19

5 angajati ai Salinei Turda, testați pozitiv cu noul COVID-19

5 angajati ai Salinei Turda, testați pozitiv cu noul COVID-19
noiembrie 14
14:53 2020

Recent, 5 angajați ai Salinei Turda au fost testați pozitiv cu noul coronavirus având simptome ușoare.  Aceștia au fost izolați la domiciliu la fel și persoanele cu care au intrat în contact. Municipiul Turda s-a aflat ieri la o rată de infectare de 6,74 la 1.000 de locuitori.

„5 persoane testate pozitiv se află în izolare acasa, 2 sunt cu simptome usoare, 2 fără gust si miros si 1 persoană este cu simptome de răceală. Persoanele cu care au intrat în contact sunt în izolare la domiciliu si au anunțat DSP-ul si medicul de familie, fiind verificați de aceștia pt.a respecta izolarea la domiciliu. 2 cazuri au fost depistate în 11 nov. , 2 pers. au fost acasa in concediu de odihna si recuperări și au anunțat că au fost testați pozitiv în perioada cât nu erau la serviciu fiind acasa de 2 săptămâni în CO, deci nu au venit în contact cu colegii de serviciu. 1 persoana testată pozitiv nu venise la lucru cu 3 zile inainte. 

Am făcut replanificari pentru ca angajații sa-si efectueze concediile de odihnă efectuate pentru a reduce numărul celor prezenți la serviciu, activitatea fiind restrînsă în această perioadă, iar numărul de turiști fiind în scădere, urmând să fie analizată posibilitatea de a inchide temporar activitatea si de a plăti angajații cu 75 %. De asemenea o parte din angajații de la SPA si de la bazin sunt acasa în 75% (11 pers.) Aceste activități nu au fost redeschide din luna martie cand au fost închise fiind decretată starea de urgență.

Mai sunt persoane care s-au anunțat în concediu medical pentru a-si rezolva.probleme de sanatate personală care nu au legătură cu coronavirus. Urmează să prezinte certificatul medical.”, a declarat pentru Refleqtmedia.ro, Codreanu Monica – Director general interimar la Salina Turda.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
ACS Volei Turda: Rețeta unui antrenament reușit?

Reteta unui antrenament reusit? Munca, pasiune si bucuria de a da tot ce e mai bun pentru a creste impreuna,...

Închide