inTurda.ro

Canon sau Epson care este brandul care ți se potrivește?

Canon sau Epson care este brandul care ți se potrivește?

Canon sau Epson care este brandul care ți se potrivește?
noiembrie 19
13:14 2020

    Trebuie să recunoaştem că selectarea unei imprimante potrivite nu este chiar cea mai ușoară dintre sarcini.

Numeroasele branduri existente pe piaţă şi numeroasele tipuri de imprimante concepute pot pune la încercare chiar şi pe cei mai experimentați dintre utilizatori. Totuși selectarea imprimantei trebuie să se realizeaze în funcție de necesități. Volumul de printare, randamentul,  fiabilitatea, costurile consumabilelor şi designul sunt câteva dintre elementele importante care trebuiesc analizate cu mare atenție. Brandul este un alt aspect pe care trebuie să fie atent detaliat. Alegerea unui nume consacrat precum Epson şi Canon este o garanție a durabilităţii. 

Imprimante Epson soluții pentru randament ridicat

Precizia tehnologiei dezvoltate de japonezi se vede cu ochiul liber când vorbim de performanţă. Imprimantele Epson sunt concepute să crească randamentul, calitatea şi să faciliteze sarcinile, fie că sunt destinate exploatării de acasă sau de la birou. Cu minimum de intervenții imprimantele ce poartă amprenta dezvoltatorilor niponi, reușesc să satisfacă chiar şi cele mai exigențe preferințe. Claritatea printurilor şi bogăția de culori sunt doar două dintre aspectele apreciate la echipamentele pentru casa şi birou. Imprimantele Epson sunt fiabile, iar consumabilele pentru acestea nu pun presiune pe bugetul companiei său personal. Fie că vorbim de cartuşe imprimantă Epson policrome sau negre de calitate, eficienţa este la fel de ridicată cu costuri minime. Alte detalii apreciate de utilizatorii brandului sunt cele ce țin de opțiunile de lansare a comenzilor de la distanță. Cele mai multe dintre modele sunt prevăzute cu WiFi care permite lansarea comenzilor de pe un număr mare de dispozitive. 

Canon – fiabilitate şi randament

Canon este un alt brand care s-a remarcat ce mai bine de un deceniu pe piața dispozitivelor de birou. Imprimantele Canon sunt în primul rând fiabile. Cele mai multe dintre tipuri sunt ultra compacte, adaptate pentru spaţii restrânse, deci pot fi integrate în birouri mici, medii sau mai mari. Sunt adaptate pentru a satisface necesarul mic şi mediu de volum şi sunt foarte eficiente când vine vorba de calitate. Selectarea de cartușe imprimantă Canon eficiente, nu este o sarcină dificilă întrucât cele mai multe dintre dispozitive funcţionează perfect cu cartușe originale dar şi cu cartuşe compatibile. 

Este clar că atât dispozitivele ce poartă numele Canon, cât şi cele ce poartă logo-ul Epson sunt fiabile, adaptate necesităților actuale. Vin cu meniuri intuitive, ușor de abordat de persoanele cu experiență dar şi de cele cu competenţe digitale scăzute. Indiferent de numele dispozitivului, fiecare dintre acestea sunt concepute să crească randamentul. 

Sursa de imagine:

WUTTISAK PROMCHOO / Shutterstock.com

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Tu ai aflat vestea? La Câmpia Turzii se deschide o FLORĂRIE specială

Tu ai aflat vestea? Dragi prieteni, vă anunțăm cu bucurie că o să deschidem o florărie în Câmpia Turzii, suntem...

Închide