inTurda.ro

Reportaj VIDEO – Deschidere JYSK Turda

Reportaj VIDEO – Deschidere JYSK Turda

Reportaj VIDEO – Deschidere JYSK Turda
noiembrie 20
09:38 2020

Joi, 19 noiembrie 2020, la Turda a fost inaugurat cel de-al 92-lea magazin JYSK din România. Aflat pe strada Câmpiei nr. 131, în complexul comercial Nova Shopping Park, noul magazin are o suprafață totală de 1200 mp. Magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminica între orele 10.00 – 18.00.

În noul magazin este prezentă și colecția de decorațiuni și accesorii de Crăciun pe care JYSK a pregătit-o pentru anul 2020. Produsele din noua colecție urmează două trenduri: Cosy Tradition și Glacial Escape.

Reducerile de până la 75% la peste 2.000 de articole sunt valabile în perioada 19 – 25 noiembrie 2020.

„Pentru a limita riscul răspândirii coronavirusului, am introdus măsuri preventive și am păstrat ofertele speciale timp de o săptămână, astfel încât clienții din zonă să aibă timp să ne viziteze și să descopere ofertele noastre. Reamintim că este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul”, transmit reprezentanții JYSK Turda.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Veste bună privind Aqua Park Turda! Primarul Matei Cristian s-a întâlnit cu ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș

Atunci când ești primar și îți iubești orașul, pe lângă toată dinamica pe care această funcție o presupune, călătoriile la...

Închide