inTurda.ro

Prima zăpadă din acest sezon, primul accident

Prima zăpadă din acest sezon, primul accident

Prima zăpadă din acest sezon, primul accident
noiembrie 21
14:18 2020

Accidentul a avut loc pe DN1E60 în localitatea Feleacu, spre Turda. Conform primelor informații, spun polițiștii, șoferița, o tânără de 21 de ani ar fi pierdut la un moment dat controlul volanului, părăsind partea carosabilă, unde, la contactul cu un parapet de beton, mașina s-a răsturnat.

Doi copii de 10 și 12 ani au fost răniți în impact, dar și o femeie de 32 de ani, toți pasageri în mașină. Aceștia au fost duși la spital pentru îngrijiri de către echipajele de prim-ajutor. ”Toți cei cinci ocupanți ai autoturismului erau ieșiți din autoturism și conștienți la sosirea pompierilor”, informează actualdecluj.ro.

ISU Cluj: Autoturism răsturnat în afara părții carossbile pe E60 pe raza localității Feleacu pe direcția Cluj Napoca – Turda. 3 pers conștiente au fost transportate la spital. Nu a fost cazul de descarcerare. Toți cei 5 ocupanți ai autoturismului erau ieșiți din auto și conștienți la sosirea pompierilor.

Foto: Infotrafic

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Tânăr de 23 de ani din Câmpia Turzii, prins de polițiștii turdeni în timp ce conducea cu 162km/h

IPJ Cluj: VITEZOMAN DEPISTAT DE POLIŢIŞTII TURDENI La data de 19 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda...

Închide