inTurda.ro

Consultații și investigații medicale de specialitate GRATUITE la Clinc MED Diagnosis Turda!

Consultații și investigații medicale de specialitate GRATUITE la Clinc MED Diagnosis Turda!

Consultații și investigații medicale de specialitate GRATUITE la Clinc MED Diagnosis Turda!
noiembrie 23
16:00 2020

DR. GABRIELA CHIRIAC – MEDIC SPECIALIST GINECOLOG, va asteapta la consultatii si investigatii medicale de specialitate GRATUITE cu bilet de trimitere.

In cadrul consultatiei pacientele pot efectua TESTUL BABES PAPANICOLAU.

In randurile de mai jos va descriem ce este acest test, la ce ajuta, cand si cum se efectueaza.

CLINIC MED DIAGNOSIS este un centru medical modern, situat în Localitatea Turda, judetul Cluj, dotat cu echipamente MEDICALE performante.

TESTUL BABES PAPANICOLAU

Testul Babeş-Papanicolau este una dintre cele mai mai simple investigaţii medicale. Este gratuit, rapid și foarte eficient în depistarea cancerului de col uterin.
Ce presupune Testul Babeş-Papanicolau
Cancerul de col uterin nu are simptome şi de aceea prevenţia este cheia sănătății. Boala se poate depista uşor cu ajutorul unei analize banale: testul Babeş-Papanicolau. Este vorba despre o procedură simplă şi nedureroasă. Medicii recomandă ca testul să fie făcut anual de toate femeile cu vârsta cuprinsă între 25 şi 64 de ani.
Făcut în mod regulat, testul Babeș-Papanicolau este cea mai bună metodă de a depista și preveni cancerul de col uterin. Studiile chiar spun că șansele de vindecare sunt cu 90% mai mari dacă boala este diagnosticată într-un stadiu incipient.
Test fără trimitere de la medicul de familie
Persoanele care doresc să beneficieze de testarea gratuită Babeș – Papanicolau, o data la 5 ani, prin programul national de screening, se pot adresa direct unitatii noastre CLINIC MED DIAGNOSIS fără a mai prezenta biletul de trimitere de la medicul de familie.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Municipiului Turda implementează Proiectul „eTurda – Debirocratizare prin digitalizare în administrația publică”

COMUNICAT DE PRESĂ   Primăria Municipiului Turda implementează Proiectul „eTurda – Debirocratizare prin digitalizare în administrația publică” cod SIPOCA 776,...

Închide