inTurda.ro

Mircea Irimie: Votul tău contează!

Mircea Irimie: Votul tău contează!

Mircea Irimie: Votul tău contează!
noiembrie 23
08:48 2020

Votul tău contează!

Muzeul Parlamentului a organizat o expoziție care prezintă sloganurile electorale , afișe , cadouri , fluturași , candidați și partide politice din perioada celor 30 de ani parcurși de la revoluție și până astăzi.

Buni sau răi , frumoși sau urâți , victorioși sau învinși , apreciați sau criticați toți candidații și toate partidele de până astăzi sunt exponenți ai democrației cu avantajele sau dezavantajele ei.

Fie că ne place sau nu , fiecare dintre noi suntem parte vie a acestei perioade ca și candidați , membri de partid , simpatizanți sau doar electori.

Am votat cu toții partide de stânga sau dreapta, de centru sau extremiste, naționaliste sau minoritare. Uneori am votat bine iar alteori prost, am greșit sau am avut dreptate, dar împreună, cu toții am trăit experiența perioadei de tranziție cu suișuri și coborâșuri, cu încercările și eșecurile dar și cu victoriile și progresele unui popor de prea mult bun simt și exagerat de multa Bună credință .

Am greșit cu totii sau am avut dreptate uneori . Ne-am înfruntat și ne-am supărat unii pe alții de nenumărate ori. Dar acum, după 30 de ani avem puterea de a ne ruga împreună pentru un viitor mai bun al nostru și al copiilor noștri.

DUMNEZEU SĂ OCROTESCA ROMÂNIA 🙏

Respect votul și opțiunea fiecăruia, dar eu votez PRO ROMANIA 💙💛❤ pentru că țin numai cu ROMANIA și imi iubesc țara ❤
Mircea Irimie – Candidat Camera Deputaților.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: La Câmpia Turzii a ajuns computerul tomograf. Dorin Lojigan: Cea mai importanta realizare medicală

La Spitalul Municipal„Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii a ajuns în această dimineață computerul tomograf. Urmare a consultarilor avute cu...

Închide