inTurda.ro

VIDEO: Accident grav in județul Cluj! Pieton prins sub roțile unui TIR

VIDEO: Accident grav in județul Cluj! Pieton prins sub roțile unui TIR

VIDEO: Accident grav in județul Cluj! Pieton prins sub roțile unui TIR
noiembrie 23
14:16 2020

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 11:30, pe strada 1 Mai din municipiul Dej.

Conducătorul unui autotren în vârstă de 34 de ani, din municipiul Gherla, în timp ce ieşea din curtea unei proprietăţi private, intenţionând să pătrundă pe DN 1 C – strada 1 Mai, a surprins şi accidentat o femeie de 68 de ani, din municipiul Dej care, în calitate de pieton, se deplasa pe un acostament consolidat, pe strada 1 Mai.

În urma evenimentului, femeia a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ISU Cluj: O autospecială și două echipaje SAJ au intervenit pentru a scoate de sub roata unui ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorcă) o persoană implicată într-un accident rutier, produs pe strada 1 Mai din municipiul Dej.

Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 11.30, iar pompierii au găsit, în momentul sosirii la locul accidentului, o femeie în vârstă de cca 60 de ani, prinsă sub una dintre roțile ansamblului de vehicule, care prezenta multiple traumatisme severe.

Salvatorii au acționat concomitent pentru a acorda asistența medicală de urgență și pentru a elibera persoana de sub roata autocamionului, timp de mai bine de o oră.

În cele din urmă femeia a fost preluată de unul dintre echipajele SAJ și transportată la spital, fiind într-o stare generală foarte gravă.

Sursa foto/video: Dej24.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Alin Tișe, despre Computerul Tomograf de la Câmpia Turzii

Comunicat: 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐚 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭 𝐮𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐮𝐥𝐭𝐫𝐚𝐩𝐞𝐫𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢 Consiliul Județean Cluj...

Închide