inTurda.ro

Atenție! Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Atenție! Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Atenție! Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
noiembrie 24
07:48 2020
Anunț –
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
 
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 25.11.2020, între orele 08:30 – 13.00 în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Șarât,, 
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare branșamente la rețeaua nouă de distribuție apă potabilă și anulare branșamente rețea veche pe strada Dr.I. Rațiu.
 
Lucrările sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
 
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  vă mulțumim pentru înțelegere.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Polițiștii din Turda și Câmpia Turzii, implicați într-o acțiune în cascadă a IPJ Cluj. Au fost aplicate 40 de sancțiuni

#IPJCLUJ: ACŢIUNE ÎN CASCADĂ La data de 20 noeimbrie a.c., în intervalul orar 08.00-13.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier -...

Închide