inTurda.ro

Cozmin Sasa: Pop Petre, Isac Ionel și Monica Uiorean NU FAC parte din Organizația PRO România Câmpia Turzii

Cozmin Sasa: Pop Petre, Isac Ionel și Monica Uiorean NU FAC parte din Organizația PRO România Câmpia Turzii

Cozmin Sasa: Pop Petre, Isac Ionel și Monica Uiorean NU FAC parte din Organizația PRO România Câmpia Turzii
noiembrie 24
20:46 2020

Fostul candidat la Primăria Municipiului Câmpia Turzii, Cozmin Sasa – președintele PRO România filiala Câmpia Turzii, a transmis în această seară un mesaj prin care menționează faptul că foștii PSD-iști: Pop Petre, Isac Ionel și Monica Uioreanu, nu fac parte din Organizația Pro România Câmpia Turzii și nici nu vor face parte atâta vreme cât el va fi la conducerea organizației.

Dragi colegi! Vreau să fie foarte clar pentru toată lumea: personajele care apar in imaginile pe care le-a postat Gicu Rece (Pop Petre, Isac Ionel și Monica Uiorean), NU fac parte din Organizația Pro Romania Câmpia Turzii și nici nu vor face parte, atâta vreme cât eu conduc Organizația. Probabil au încheiat un contract de colaborare pe persoana fizica cu Remus Lapusan, a cărui candidatură ei probabil o susțin!”, a transmis Cozmin Sasa pe contul personal de Facebook.

Iată mai jos și mesajul publicat de președintele PSD Câmpia Turzii, Gheorghe Rece, la care face referire Cozmin Sasa:

 Cand credeam ca le-am vazut pe toate in politica Ghiriseana, apar, conform sloganului de la mare din alte timpuri:”nu dati banii pe prostii, faceti poze la copii”, aceste minunate poze de pus in rama. In sfarsit s-au afisat, in sfarsit au iesit la suprafata intentiile si caracterele lor.
Pai nu aceleasi personaje si cu unul…care-i si intrece, ma faceau „tradator, „inapt politic”, „limitat”…nu ma scoteau din maxim 7% intentie de vot, faceau anticampanie PSD-ului, postau tot felul de mizerii si ineptii despre candidatii si membrii Social- democrati, faceau campanie pentru ALDE si unii erau zilnic la sediul acestui partid, facand documente, strategii, se vaicareau si se victimizau public, pe la sediul PSD din Cluj si Bucuresti?
Acestia sunt, dragii mei, cei care ne dadeau lectii de puritate, cinste si moralitate , acum sustinatori infocati ai pro romania. Doar asa poate pro romania la Campia Turzii sa scoata un rezultat…dupa chipul si asemanarea lor.”, a comentat Gheorghe Rece.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Imaginile zilei vin de la Cluj! Șoferul refuză să prezinte documentele și pleacă de pe loc

Marti, 24 noiembrie 2020, în fața Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca a avut loc un incident neobișnuit, am...

Închide