inTurda.ro

Ministerul Muncii a lansat site-uri de informare pentru pensionari, şomeri şi angajatori

Ministerul Muncii a lansat site-uri de informare pentru pensionari, şomeri şi angajatori

Ministerul Muncii a lansat site-uri de informare pentru pensionari, şomeri şi angajatori
noiembrie 26
17:13 2020

Ministerul Muncii și Protecției Sociale a lansat recent două site-uri care oferă mai multe informaţii celor interesaţi de procedura de ieşire la pensie, cât şi pentru cei aflaţi în căutarea unui job sau a forţei de muncă.  

Pensiamea.ro este un portal ce oferă informaţii legate de documentele necesare pentru pensionare, astfel încât cei care urmează paşii descrişi trebuie să facă un singur drum la Casa de Pensii, atunci când trebuie să ridice decizia de pensionare.

Gasescjob.ro este o platformă care se adresează atât celor care vor să se angajeze, dar şi angajatorilor care caută muncitori. Site-ul oferă toate informaţiile necesare de care şomerii şi angajatorii au nevoie pentru a utiliza platforma Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) cu succes.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) deține una dintre cele mai mari platforme de recrutare online din țară. Cu peste 19 000 de locuri de muncă listate pe site, platforma pune la dispoziția cetățenilor locuri de muncă disponibile în fiecare județ din România.

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale

A inițiat campania “România muncește!” pentru a ușura comunicarea dintre companiile în căutare de noi angajați și cetățenii români în căutare de locuri de muncă.

Această campanie vine în ajutorul șomerilor și a angajatorilor, oferindu-le toate informațiile de care au nevoie pentru a utiliza  platforma ANOFM cu succes și pentru a își atinge obiectivele.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
În ultimele 24 de ore, 551 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj

Buletin de presă, 26.11.2020 ✅ SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ 🔴 Efective angrenate (polițiști, jandarmi, polițiști locali, ISU și...

Închide