inTurda.ro

Știai că poți vizita virtual SALINA TURDA?

Știai că poți vizita virtual SALINA TURDA?

Știai că poți vizita virtual SALINA TURDA?
noiembrie 29
09:51 2020

Salina Turda a devenit unul dintre simbolurile României: un obiectiv turistic foarte popular, vizitat anual de sute de mii de turiști și recunoscut la nivel internațional ca una dintre cele mai spectaculoase destinații turistice din lume. Începând din anul 2015, Salina Turda poate fi vizitată virtual de către oricine din lume.

Google anunță publicarea pe Google Street View a imaginilor panoramice din interiorul Salinei Turda (www.goo.gl/yLIaCg). Turiștii din România și din oricare colț al lumii se pot plimba pe Street View prin galeriile, sălile și minele Salinei Turda. Pot fi explorate astfel Galeria Franz Josef, impresionanta mină Rudolf, cu cele 13 etaje ale ei sau lacul din Mina Terezia.  Imaginile din salina Turda au fost realizate în luna mai 2015, cu un aparat de fotografiat cu trepied și prelucrate cu ajutorul unui software special în panorame Street View.

Salina Turda este prima colecție de imagini Street View subterane din România și una dintre puținele de acest fel din Europa. În prezent, Salina este unul dintre cele mai atractive obiective turistice din România, cu vizitatori din toate colțurile lumii. 

Share

Related Articles