inTurda.ro

Partia Teleschi Feleacu: Facem zăpadă și suntem nerăbdători să ne revedem!

Partia Teleschi Feleacu: Facem zăpadă și suntem nerăbdători să ne revedem!

Partia Teleschi Feleacu: Facem zăpadă și suntem nerăbdători să ne revedem!
noiembrie 30
09:11 2020

Facem zăpadă și suntem nerăbdători să ne revedem!! ☃️

Stați cu ochii pe noi, să nu ratați marea deschidere!😍

🎢Până atunci vă recomandăm să vă distrați la Fun Park, pe tubing și rotondo, mâine de la ora 10:00!
⛔️Accesul pe pârtie este strict interzis până vom anunța că se va deschide! Vă mulțumim pentru înțelegere!

 


Pârtia Teleschi Feleacu este amplasată la 12 km de municipiul Cluj-Napoca, desfăşurându-se pe Dealul Feleacului lângă turnul de televiziune. Este un loc idilic, de unde se poate admira o panoramă unică a oraşului, animată pe parcursul zilei, cât si pe cel al nopţii.
Accesul spre pârtie se face din drumul naţional DN9 Cluj – Turda, prima intrare, înainte de postul de control situat pe Dealul Feleacului. Accesul pentru drumul care vine dinspre Turda, se face prin comuna Feleacu, prima intrare după turnul de control. Panourile de semnalizare vă vor ghida simplu şi eficient către pârtia Teleschi Feleacu.
Pârtia Teleschi Feleacu are o lungime a traseului de 765 de metri, diferenţa de nivel fiind de 98 de m.
Fiind una din cele mai moderne pârtii din Romania Pârtia Teleschi Feleacu este dotată cu instalaţie de zăpadă artificială (având 6 tunuri de ultimă generaţie marca Sufag). Pârtia este dotată cu un sistem eficient de iluminaţie, pentru a oferi condiţii cât mai bune clienţilor pe timp de noapte.
Dotările pârtiei Teleschi Feleacu includ o instalaţie teleschi având o capacitate de 412 persoane/h, sistem de supraveghere 24/24h şi internet wireless pe pârtie. De asemenea pârtia Teleschi Feleacu beneficiează şi de un centru de închirieri echipamente de schi. Ratracul pentru amenajarea pârtiei este în permaneneţă pregătit pentru a interveni şi a asigura clienţii pârtiei că aceştia pot schia în cele mai optime condiţii. Pentru a întreţine atmosfera, sistemul de sonorizare este de nelipsit de pe pârtia noastră.
Preţuri teleschi:
• 1 urcare 4 lei
• 10 urcări 35 lei
• 15 urcări 50 lei
• 20 urcări 60 lei
Preţuri închiriere echipament schi
• Clăpari 15 lei
• Beţe 5 lei
• Schiuri 15 lei
• Echipament complet 30 lei
Începand cu acest an în cadrul pârtiei Teleschi Feleacu se va regăsi singurul Snowpark din regiune. Acesta va include mai multe elemente pentru trickuri (element atât de îndrăgit de snowboarderi, dar şi 3 jumpuri amenajate special pentru iubitorii sporturilor de iarnă).
Ne puteţi contacta în permanenţă pe email: office@teleschi.ro sau la numărul de telefon 0040 740 541 997 cât şi pe pagina de facebook a pârtiei: https://www.facebook.com/Feleacu
 
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ

Buletin de presă, 29.11.2020 ✅ SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ 🔴 Efective angrenate (polițiști, jandarmi, polițiști locali, ISU și...

Închide