inTurda.ro

Emil Boc, la Turda: Dacă aș fi pensionar aș vota PNL cu ambele mâini! VIDEO

Emil Boc, la Turda: Dacă aș fi pensionar aș vota PNL cu ambele mâini! VIDEO

Emil Boc, la Turda: Dacă aș fi pensionar aș vota PNL cu ambele mâini!  VIDEO
decembrie 04
13:54 2020

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, prezent în municipiul Turda, alături de lideri importanți ai Partidului Național Liberal, unde s-au purtat discuții despre modelul de dezvoltare aplicat de către administrațiile liberale, a prezentat câteva argumente pentru care pensionarii și tinerii ar trebui să voteze cu PNL la alegerile din 6 decembrie!

Dacă aș fi pensionar aș vota PNL-ul în 6 decembrie cu ambele mâini! De ce? Să nu creadă cineva că banii de pensii vor fi la nesfârșit din împrumuturi. Dacă nu produci prosperitate și de undeva să vină banii la fondul de pensii. Ceea ce face PSD-ul că se tot împrumută la nesfârșit și iei câte 4 miliarde de euro din banii bugetului să plătești la fondul de pensii, nu va fi la nesfârșit! Trebuie să ai o economie care să producă să ai bani pentru pensii! Deci, dacă aș fi pensionar, m-aș uita la cei care au capacitatea să-mi asigure pensia pe termen lung, asta o poate face numai un guvern PNL și cu acești 80 de miliarde de euro pe care i-a adus Președintele României, Klaus Iohannis și Premierul Ludocic Orban. Iar dacă aș fi un tânăr activ și m-aș gândi la pensie, aș vota un partid care să mă asigure că sunt locuri de muncă sigure, sunt investiții ca să fie în continuare bani la fondul de pensii și când o să ajung eu să mă pensionez.„, a precizat Emil Boc.

Vezi intreaga intervenție în video-ul atașat mai jos:

La această conferință au participat vicepremierul României Raluca Turcan, ministrul fondurilor europene Marcel Ioan Boloș, europarlamentarul Daniel Buda, deputat Cristina Burciu, prefectul județului Cluj Mircea Abrudean, primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca Dan Ștefan Tarcea, viceprimarul municipiului Turda Daniela Pirlea și primarul municipiului Câmpia-Turzii Dorin Lojigan.

Citește și:

Emil Boc: Vreau sa va dau o veste buna! Turda scapă de traficul greu, s-au alocat banii pentru Drumul Expres A3-Mărtinești-Vâlcele

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Accident în Turda! Mașina lovită de un plug de deszăpezire

Zi de vineri cu ghinion pentru un șofer care circula prin Turda! Autovehiculul acestuia a fost "luat cu plugul" de...

Închide