inTurda.ro

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 
decembrie 13
17:32 2020
Anunț 
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 15.12.2020, între orele 08.00 – 16.00,  în municipiul Turda, pe strada Libertății, blocurile N, O și O1.
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă nouă reabilitată la rețea existentă. 
Lucrările sunt efectuate de Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA S.A. (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat), contractul de lucrări ,,EXTINDERE SI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APA SI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERA IN MUNICIPIUL TURDA, ZONA DE NORD” (CL5) din cadrul ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Șofer oprit cu FOCURI DE ARMĂ de către polițiștii turdeni

IPJ Cluj: La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 18.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au efectuat...

Închide