inTurda.ro

Oficial! Încă o demisie la Spitalul „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii

Oficial! Încă o demisie la Spitalul „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii

Oficial! Încă o demisie la Spitalul „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii
decembrie 14
17:52 2020

După ce în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, medicul internist Lehel Csergo, a demisionat, invocând mai multe motive pe care le-a expus în comentariile publice de pe rețelele de socializare, iată că la Spitalul „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii s-a anunțat încă o demisie! Este vorba despre medicul internist Nistor Lavinia.

„Acum o jumătate de ora, demisia din postul de medic primar medicina interna iar in 4.11.2020 din postul de director medical al spitalului.”, a confirmat medicul, Lavinia Nistor, pentru RefleqtMedia.

„Gestul fata de doctorul Csergo ne lovește toata secția, e un medic f bun, practic, eficient, care tine locul a trei medici. De aceea ne e greu acum, i-am avertizat si au spus ca vin alți doctori. Doctorul Csergo a construit structura actuala a secției de Interne, in contextul pandemiei, nu poate fi înlocuit așa ușor. Nimeni de pe sectie nu mai este auzit de conducere, inainte doar Dr. Csergo mai reusea sa il convinga de masurile necesare, acum nu mai comunicam deloc ( doar prin sefa sectiei, o colega angajata pe perioada determinata in starea de urgenta). Sectia se va distruge. Eu nu pot veni sa practic in conditiile in care se asteapta doar sa gresesc ca sa fiu pedepsita.”, a mai precizat Lavinia Nistor pentru RefleqtMedia.

 

Medicul Lehel Csergo: 12 pacienți cu Covid au murit la Câmpia Turzii! Conducerea Spitalului din Câmpia Turzii a ales să nu comunice. Deloc!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Anunț - Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data...

Închide