inTurda.ro

Dezvoltarea turismului din Câmpia Turzii începe astăzi!

Dezvoltarea turismului din Câmpia Turzii începe astăzi!

Dezvoltarea turismului din Câmpia Turzii începe astăzi!
decembrie 29
19:29 2020

Astăzi, 29.12.2020, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a semnat contractul de lucrări aferente proiectului cu finanțare europeană „Amenajare Zonă Cultural Recreativă „Trei Lacuri” din  Municipiul Câmpia Turzii”.

Prin contractul semnat astăzi, executantul, SC MBS Group SRL, se obligă:

a) să execute servicii de proiectare, in fazele P.T. (D.T.A.C.  PROIECT TEHNIC si Verificare tehnică, DETALII DE EXECUTIE), intocmirea documentatiilor pentru obtinerea de avize, acorduri, autorizatii, asistență tehnică si execuție de lucrări, la obiectivul de investiții.
b) să execute, să finalizeze şi să remedieze orice defecte ale lucrărilor obiectivului în conformitate cu obligaţiile asumate prin contract.

Valoarea contractului de lucrări este de 25.248.781,18 lei fără TVA, iar durata de implementare a acestuia este de 36 de luni de la data semnării.

„În 2020 am început drumul către Câmpia Turzii de mâine, către un nou nivel în dezvoltare edilitară și economică în orașul nostru. Prin semnarea contractului de astăzi, vom asigura o dezvoltare multifațetată, în domeniul turismului și al agrementului, care să vină în completarea proiectelor de reindustrializare și impulsionare a dezvoltării sectorului industrial și de producție. Câmpia Turzii este SMART și va deveni un centru poli-economic al județului Cluj.”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului și principalul artizan al proiectelor cu finanțare europeană din Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda: Focuri de artificii în două locații

Dragi turdeni, Având în vedere faptul că ne apropiem de ultima zi din an, vă anunțăm că v-am pregătit o...

Închide