inTurda.ro

Video: ALIN SĂLĂJEAN va concura la Survivor România în echipa Războinicilor

Video: ALIN SĂLĂJEAN va concura la Survivor România în echipa Războinicilor

Video: ALIN SĂLĂJEAN va concura la Survivor România în echipa Războinicilor
decembrie 30
19:09 2020

Despre Survivor Romania .Sezonul 2 va incepe in curand la Kanal D Romania

Sezonul 2 Survivir Romania: „Survivor România” este un reality show care a cucerit milioane de telespectatori îmbinând fericit elementele unei competiții extrem de dificile, în condiții grele, într-un peisaj exotic, concurenții aflându-se departe de confortul cu care erau obișnuiți și în imposibilitatea de a comunica în vreun fel cu cei de acasă. 

Alin Sălăjean va concura la Survivor România, sezonul cu numărul 2, în echipa Războinicilor. Cine este și de ce a ales să se înscrie în competiție? 

Dorința de a demonstra că oricine poate câștiga competiția Survivor România, indiferent de profesie, l-a determinat pe Alin Sălăjean să accepte provocarea Survivor România și să plece în aventura vieții lui. Alin Sălăjean va face parte din echipa Războinicilor în sezonul 2 al emisiunii. Are 1,70 metri, 71 de kilograme și chiar dacă nu este sportiv de performanță, Alin este convins că va face față probelor. 

CV Alin Sălăjean. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?

Alin Sălăjean vine dintr-o zonă care nu are nici cea mai mică legătură cu sportul, însă nu consideră că acest lucru este un dezavantaj, ci din contră, concurentul care va face parte din echipa Războinicilor este hotărât să dea tot ce are mai bun pentru a câștiga competiția. Alin Sălăjean este prezentator de evenimente, iar o perioadă a lucrat în televiziune și a prezentat o emisiune la un radio din Cluj, orașul în care locuiește în momentul de față. Alin Sălăjean nu este sportiv, însă crede cu tărie că într-o competiție ca Survivor România nu este nevoie doar de forță fizică, ci și de o minte ascuțită.

Date Biografice Alin Sălăjean 

Vârstă: 35 de ani

Înălțime: 1,70 metri

Greutate: 71 kilograme

Echipă: Războinicii

Alin Sălăjean are 35 de ani, este prezentator de evenimente, locuiește în Cluj și este căsătorit. Chiar dacă va fi nevoit să se despartă de familie pentru o perioadă, concurentul care va face parte din echipa Războinicilor vrea să câștige marele premiu la Survivor România și să își depășească limitele.

„Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu in ultimul rând, un test al supraviețuirii. Imi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cătelului meu, in momentul in care mă vedea,  şi acei cinci prieteni adevarati”, a declarat Alin Salajean.

 

Am simțit mereu că am un nume predestinat. De acum înainte, pas cu pas voi demonstra din ce sunt făcut: din curaj și determinare, din dorință de afirmare și setea incredibilă de a cuceri totul.

Prieteni, plec pe alt continent și am nevoie de toată energia voastră pozitivă. Am nevoie de încurajări și gânduri bune.

Așa cum mă cunoașteți – mereu un luptător, de azi sunt oficial un RĂZBOINIC în emisiunea

Survivor Romania. Vă invit să mă urmăriți la Kanal D Romania. În curând, în casele voastre!

2021, vin cu toată forța!!!”, a transmis Alin pe contul personal de Facebook.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda: ANULĂM spectacolul pirotehnic din acest an

Dragi turdeni, Vă informăm că nu am primit avizele necesare pentru a lansa focurile de artificii mai devreme, respectiv la...

Închide