inTurda.ro

Mircea Irimie: La mulți ani! An nou fericit!

Mircea Irimie: La mulți ani! An nou fericit!

Mircea Irimie: La mulți ani! An nou fericit!
decembrie 31
12:25 2020

Dragi prieteni,

Anul Nou se apropie şi odată cu el renaşte în fiecare dintre noi puterea de a crede, de a visa, de a merge mai departe cu forțe proaspete şi a explora noi posibilități. Este momentul în care lăsăm trecutul în urmă să-şi spună singur povestea şi ne pregatim sufletele pentru realizări, reuşite, succese si bucurii, încredințându-ne necondiționat, viitorului. Multumim lui Dumnezeu pentru tot ! 🙏

Cumpăna dintre ani este timpul magic care spulberă toate dezamăgirile, eşecurile și neîmplinirile și le transformă în aripi ale credinței că Noul An va fi mai bun, mai generos, mai darnic și vom scăpa de pandemie . Să ne deschidem sufletele în fața acestor posibilitați, să fim recunoscatori pentru tot ceea ce ne-a oferit anul 2020 şi să păşim cu încredere si bucurie pe cărările anului 2021 .

Îngemanarea dintre vechi și nou, noaptea dintre ani, să vă găsească înconjurați de căldura sufletească a oamenilor dragi, în bucurie, pace şi belsug! Iar Noul An să vă aducă sănătate, împliniri, aprecieri, gânduri şi vorbe bune! Să găsiți calea şi puterea de a vă transforma visele și aspirațiile în realități !

LA MULTI ANI !!!

AN NOU FERICIT !!! 2021

Cu stimă și prietenie,
al dumneavoastră
Mircea Vicentiu Irimie
PRO ROMANIA 💙💛❤
 
 
 
 
 
 
 
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dorin Lojigan, la final de an: Mulțumesc, Câmpia Turzii!

🙏🙏🙏 𝗠𝘂𝗹ț𝘂𝗺𝗲𝘀𝗰, 𝗖â𝗺𝗽𝗶𝗮 𝗧𝘂𝗿𝘇𝗶𝗶! 🎆🎆🎆 Am ajuns la finalul unui an în care am fost solidari și vă mulțumesc pentru...

Închide