inTurda.ro

În 13 ianuarie se deschide noul Supermarket din Turda -Preturi Mici si Foarte Mici!

În 13 ianuarie se deschide noul Supermarket din Turda -Preturi Mici si Foarte Mici!

În 13 ianuarie se deschide noul Supermarket din Turda -Preturi Mici si Foarte Mici!
ianuarie 07
11:25 2021

Magazinele Mere, ale retailerului Svetofor din Rusia, vor intra în concurență directă cu supermarketurile germane, franceze, belgiene de pe piața locală. Rușii anunță un concept de „hard-discount”, adică promit că vor veni doar cu produse din promoții, cu 20% sub prețul pieței.

‼ 13 Ianuarie 2021‼
Echipa MERE din Turda, a inceput anul nou in forta🙂
Am inceput aprovizionarea pentru Marea Deschidere! Din 13 Ianuarie, va asteptam, cu drag, la MERE ❤ cu o gama larga de produse alimentare, produse nonalimentare, produse autohtone, produse din import, etc, cel mai bine spus, Produse de Calitate la Preturi Mici si Foarte Mici!”, transmis reprezentanții MERE Turda.
Locația MERE Turda este la Centrul Comercial Nova Shopping Park situat în Turda, pe drumul national E60 între localităţile Turda si Câmpia Turzii.

Magazinele MERE aparțin gigantului rus Svetofor, cu sediul central în Krasnoyarsk.

Potrivit site-ului de prezentare, Svetofor e unul dintre cele mai mari magazine de tip discount din Rusia, operând peste 800 de magazine. „Suntem prezenți în Rusia, Kazahstan, Belarus și China, în prezent începem activitatea și în țările din UE sub denumirea MERE. În momentul de față planificăm deschiderea magazinelor în România, Germania, Azerbaidjan și Polonia”, spun rușii.

Conceptul Mere presupune magazine cu suprafeţe între 800 şi 1.200 de meti pătraţi, în spaţii închiriate, situate la periferia oraşelor medii şi mici unde populaţía are un potenţíal financiar scăzut. Magazinele vor comercializa în jur de 800 de sku-uri (produse), din care aproximativ 30% non alimentare, produse fabricate în România şi de import. De asemenea, lanţul rusesc va comercializa în mare parte produse necunoscute până acum publicului român, sau mai puţin cunoscute. Retailerul nu va pune pe rafturi mărci private ca restul hard-discounterilor. „Avem mărci necunoscute sau mai puţin cunoscute publicului din România, ori sub-branduri ale producătorilor mari (produse mai puţin listate ale producătorilor mari n. red.). Vom avea şi branduri, dar acestea intră la noi în magazine în condiţii speciale, cu minus 40% reducere faţă de preţul normal. Mai sunt capete de stoc. Produsele pe care le avem sunt în mare parte fabricate în România, dar avem şi câteva SKU-uri din Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Germania, de unde avem detergenţi, spre exemplu, sau Turcia, de unde provin unele dulciuri.” a precizat Daniel Vasile, director achiziţii produse alimentare din cadrul retailerului.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dispoziție privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în ședință extraordinară

CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII SE ÎNTRUNEȘTE ÎN ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ DISPOZIȚIE Nr. 4 din 07.01.2021 privind convocarea Consiliului Local...

Închide