inTurda.ro

VIDEO: Spiritele s-au încins deja între FAIMOȘI și RĂZBOINICI la #SurvivorRomânia

VIDEO: Spiritele s-au încins deja între FAIMOȘI și RĂZBOINICI la #SurvivorRomânia

VIDEO: Spiritele s-au încins deja între FAIMOȘI și RĂZBOINICI la #SurvivorRomânia
ianuarie 08
11:08 2021

Comunicat:

Spiritele s-au incins deja intre FAIMOSI si RAZBOINICI inca de la prima proba! Cine a EXPLODAT…? PREMIERA | „Survivor Romania” incepe sambata, la ora 20:00, la Kanal D!

Daniel Pavel, om de radio si TV, va fi prezentatorul celui de-al doilea sezon al acestui reality revolutionar, desfasurat in Republica Dominicana Reamintim concurentii care se vor lupta pentru trofeul celui de-al doilea sezon „Survivor Romania”.

O schimbarea a avut loc in echipa Faimosilor si in cea a Razboinicilor. Din motive medicale, Ana Porgras a fost inlocuita de Elena Marin (dansatoare, coregraf si fosta gimnasta), la faimosi, si, in echipa Razboinicilor, Szidonia Szasz a fost inlocuita cu Melina Dumitru (cantareata si dansatoare). Asadar, echipa Faimosilor este formata din Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda si Simona Hapciuc.

Lor li se vor opune in competitie razboinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean(Câmpia Turzii), Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si Musty Camara.

Nu pierdeti, din 9 ianuarie, de la ora 20:00, cel de-al doilea sezon „Survivor Romania”!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Growing Sweet Memories te invită să descoperi colecția de bijuterii delicate și unicate LaDuquessa

Începând de astazi, Growing Sweet Memories ți-a pregatit o surpriză!!! Vă așteptăm să descoperiti colecția de bijuterii delicate și unicate...

Închide