inTurda.ro

Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate pentru a interveni în urma a unui accident rutier

Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate pentru a interveni în urma a unui accident rutier

Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate pentru a interveni în urma a unui accident rutier
ianuarie 12
12:16 2021

Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate pentru a interveni în urma a unui accident rutier produs pe centura Apahida-Bulevardul Muncii.

Solicitarea a fost înregistrată în jurul orei 9.20, iar la locul evenimentului, pompierii au găsit două autoturisme avariate și o autoutilitară răsturnată.

Ocupanții erau ieșiți în afara autovehiculelor, dintre care doi au fost consultați de către echipajul SMURD, fără a fi transportați niciunul la spital.


CONDUCEȚI PRUDENT! INFORMAȚI-VĂ CU PRIVIRE LA STAREA DRUMURILOR ÎNAINTE DE A PORNI ÎN CĂLĂTORIE!
Data: 12 Ianuarie 2021
Ora: 07:00
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române recomandă ca, pentru a avea o deplasare în siguranță, în condițiile în care la nivelul țării sunt emise informări meteorologice sau hidrologice care vizează fenomene periculoase (inundații, ninsori viscolite, polei etc.), e important ca, înaintea de a porni în călătorie, să vă informați cu privire la starea drumului pe traseul pe care urmează să-l parcurgeți și să luați în considerare folosirea unor rute alternative.
Pentru siguranța participanților la trafic, conducătorii auto trebuie să-și asigure o bună vizibilitate din autovehicul, prin curățarea parbrizului, lunetei şi a geamurilor laterale, să adapteze viteza la condițiile carosabilului, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiții de siguranță, să folosească frâna de motor pentru reducerea vitezei dacă circulă pe un carosabil umed sau alunecos.
Reamintim că, pentru deplasarea pe suprafețe carosabile acoperite cu polei, gheață sau zăpadă, legislația rutieră prevede obligativitatea echipării autovehiculelor cu anvelope de iarnă.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Galerie FOTO – Turda noastră frumoasă, îmbrăcată în alb, într-un frumos veșmânt de zăpadă

Peisaje desprinse parcă din povești. Turda noastră frumoasă, îmbrăcată în alb, într-un frumos veșmânt de zăpadă. Foto: Marius Romila

Închide