inTurda.ro

Micuța Victoria Maria a început prima ședință de chimioterapie

Micuța Victoria Maria a început prima ședință de chimioterapie

Micuța Victoria Maria a început prima ședință de chimioterapie
ianuarie 12
18:56 2021
BUNA ‼️
Sunt VICTORIA MARIA TORDAI si momentam casa mea este in spitalul Oncologic din Cluj Napoca . Aici locuiesc cu mama mea care ma ingrijeste zi si noapte , se roaga pentru mine si incearca sa imi faca fiecare clipa fericita .
ASTAZI AM INCEPUT PRIMA SEDINTA DE CHIMIOTERAPIE 😞
Boala este greu de suportat , sentimentul ca sunt singura si pierduta pune stapanire pe sufletelul meu mic … Dar am multa rabdare ! O SA FAC FATA SUFERINTEI !!
Sunt mica dar am multa putere pentru a lupta si multa incredere in Dumnezeu !
Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine “ VOI SUNTETI SUPER EROII MEI !” si cu ajutorul vostru o sa ma fac bine cat mai repede ❤️
CU DUMNEZEU INAINTE , CACI EL ESTE INTOTDEAUNA CU NOI !!!
O sa revin si o sa va spun mai multe despre stare mea !!

❗️❗️IN ATENȚIA TUTUROR❗️❗️ Va rugam in momentul când vreți sa faceți transferul de bani pentru Victoria in contul mamei foarte IMPORTANT este sa scrieți la detaliul tranzacției DONAȚIE TORDAI VICTORIA astfel banca nu va accepta tranzacția. Va multumim🙏


Cetățenii din municipiul Câmpia Turzii și localitățile arondate, sunt alături de micuța Victoria Maria! La mai puțin de 24 de ore de la lansarea grupului de licitații dedicat strângerii de fonduri pentru tratamentul Victoriei, peste 4300 de cetățeni și companii s-au înscris în acest grup oferind diferite produse sau servicii.

Victoria Maria suferă de un neuroblastom oflactiv (estezioneuroblastom), care este destul de avansat și care a fost descoperit doar în 4 ianuarie 2021. Acest tip de cancer este foarte rar, cu atât mai puțin la copii. Tratamentul costa minim 100.000 euro, iar pentru ca Victoria Maria să aibă o șansă reală la viață, are nevoie de tratament în străinătate, în Austria sau Israel.

Click AICI pentru accesul în GRUPUL DE LICITAȚII.

Citește mai jos povestea Victoriei Maria:

Mă numesc Victoria Maria Tordai, nu am doi ani, dar am o boală foarte gravă! Mă ajutați să cresc mare?

„Salut, noi suntem familia Tordai, Andrei, Liana și eu, Victoria Maria, mezina familiei. Nu-i așa că sunt drăguță?

Ei bine, aceasta a fost printre ultimele poze în care eram fericiți, pentru că acum eu, împreună cu mami, sunt internată în spital. Sunt bolnavă. Nu știu eu ce înseamnă ce zic doctorii aceia, dar am văzut-o pe mami plângând și îi spunea lui tati că e grav și că trebuie să fac „tocistatice”. Mami a plâns astăzi … și tati încearcă să se țină tare, dar plânge și el. Eu nu plâng, decât atunci când văd acele alea și pungile cu apă din care vine apă la mine în fluturașul de la mânuță.”…

Suntem siguri că dacă micuța Victoria Maria Tordai, în vârstă de 1 an și 6 luni ar putea vorbi, cam asta ne-ar spune. Adevărul este că micuța, sufletul familiei Tordai din Câmpia Turzii, suferă de un neuroblastom oflactiv (estezioneuroblastom), care este destul de avansat și care a fost descoperit doar în 4 ianuarie 2021.

Acest tip de cancer este foarte rar, cu atât mai puțin la copii. Tocmai din acest motiv, pentru ca micuța, Victoria Maria, să aibă o șansă reală la viață, are nevoie de tratament în străinătate (Austria sau Israel).

Desigur … acum vine partea în care DEMONSTRĂM cu toții că anul 2020 ne-a făcut mai solidari și mai umani. Familia Tordai are nevoie de minim 100.000 de euro pentru ca, în continuare, să fie trei oameni fericiți, care se iubesc! Victoria Maria vrea să crească mare și o poate face doar cu sprijinul vostru, așa că … haideți să-i dăm o șansă!

Dacă aveți copii, dacă știți ce-nseamnă să vedeți un copil bolnav sau dacă ați trecut o singură dată prin secția de oncologie pediatrică a vreunui spital, știți ce înseamnă atât cancerul la copii, cât și sesiunile de citostatice.

Tocmai din acest motiv, DONAȚI! CÂT PUTEȚI, CĂ VĂ PERMITE SITUAȚIA ȘI CÂT VĂ LASĂ INIMA, DAR DONAȚI!

RO74BTRLRONCRT0048492602 (RON) – cont LEI, Titular Tordai Liana Adriana

RO24BTRLEURCRT0048492602 (EUR) – cont EURO, Titular Tordai Liana Adriana

Număr de telefon: 0756748582.

❗️❗️IN ATENȚIA TUTUROR❗️❗️ Va rugam in momentul când vreți sa faceți transferul de bani pentru Victoria in contul mamei foarte IMPORTANT este sa scrieți la detaliul tranzacției DONAȚIE PENTRU VICTORIA MARIA TORDAI astfel banca nu va accepta tranzacția. Va multumim🙏 iar cei care au făcut donații peste 1000lei pana acum va rugam sa verificați pentru ca banca nu a acceptat donațiile dacă nu scrie la detaliu Donatie pentru Victoria Maria Tordai

Necazul nu ne lovește nici când ne dorim, nici când suntem pregătiți, însă ceea ce știm sigur este că a-ți pierde un copil este și nedrept, și nefiresc … de-asta, pentru părinții care-și pierd copiii nu există vreun apelativ! Andrei și Liana nu vor să o piardă pe Victoria Maria, vor să o vadă crescând și devenind o domnișoară!

HAIDEȚI SĂ-I AJUTĂM!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ

Buletin de presă, 12.01.2021 ✅ SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ 🔴 Efective angrenate (polițiști, jandarmi, polițiști locali, ISU și...

Închide