inTurda.ro

Miracol la Turda: bărbat salvat de la moarte de telefonul mobil!

Miracol la Turda: bărbat salvat de la moarte de telefonul mobil!

Miracol la Turda: bărbat salvat de la moarte de telefonul mobil!
ianuarie 13
19:26 2021

Turdeanul Ovidiu R. (36 ani) s-a prezentat la IML Cluj, pentru a-și scoate un certificat medico-legal, în urma unei altercații în care, susține el, a fost bătut de mai mulți indivizi, informează BZC.

Duminică seară, pe la ora 21.00, am fost bătut de un grup de vreo douăzeci de romi, chiar în centrul Turzii, în faţă la cofetăria „Dana”. Am fost să înapoiez, unui vânzător, cheile şi actele maşinii pe care n-am mai cumpărat-o, totul pentru că m-am răzgândit între timp. Cu acesta se aflau şi vreo douăzeci de indivizi, prieteni de-ai săi, conduşi de renumitul interlop „Teroristul”.

Şi, imediat după ce i-am restituit cheile şi actele m-am trezit că toţi indivizii ăia au sărit la mine, cu cuţite şi alte obiecte conontondente în mâini.

N-am ajuns acasă şi, chiar pe stradă, aceştia m-au lovit cu pumnii peste tot şi unul dintre ei chiar mi-a străpuns, cu cuţitul, hainele groase de iarnă şi am avut, cu acest prilej, un noroc de-a dreptul dumnezeiesc: cuţitul, care viza partea superioară a toracelui a nimerit în telefonul aflat în buzunarul gecii mele, salvându-mi astfel viaţa!

Am reuşit, totuşi, destul de şifonat, să intru la mine în curte şi să mă adăpostesc la mine în casă. Vă spun sincer, nu am anunţat organele de poliţie, deoarece am certitudinea că acest grup al lui „Teroristul” e protejat chiar de către acestea, aşa că am preferat să mă tratez acasă, de unul singur! Şi, azi, iată-mă la I.M.L., cu intenţia să-mi scot certificat medico-legal şi să înaintez plângerea direct la Parchet şi, de asemenea, să-i dau pe bătăuşi în judecată! ”, a povestit Ovidiu R., citat de BZC.ro.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Întreruperi ale energiei electrice la Turda, Mihai Viteazu și Săndulești

Comunicat: DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMANIA, Sucursala Cluj-Napoca, anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică: Data întreruperii: 14.01.2021 Adresa/Localitatea: Localitatea Turda, str....

Închide