inTurda.ro

Incendiu puternic în Câmpia Turzii. Au intervenit 3 autospeciale

Incendiu puternic în Câmpia Turzii. Au intervenit 3 autospeciale

Incendiu puternic în Câmpia Turzii. Au intervenit 3 autospeciale
ianuarie 15
16:34 2021

Un incendiu a avut loc în cartierul ȘARÂT din Câmpia Turzii pe strada Moților.

Pompierii au fost alertați vineri, 15 ianuarie, în jurul orei 12, cu privire la un incendiu ce a avut loc în municipiul Câmpia Turzii, pe strada Moților. 

Două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins o afumătoare și s-au extins la o anexă gospodărească, situată pe strada Moților din Câmpia Turzii. Alerta a fost dată în jurul orei 12.00, la fața locului fiind dislocată și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii”, a transmis ISU Cluj.

Intervenția promptă a pompierilor, precum și implicarea vecinilor, printre care se afla și un pompier al Detașamentului de Pompieri Turda,  în controlarea flăcărilor la debutul incendiului reușit să evite propagarea flăcărilor la casa de locuit, care se afla la o distanță de cca 2 m față de acoperișul magaziei în care se aflau depozitate, cauciucuri, cherestea și 3,5 tone de porumb. Intervenția pentru stingerea focarelor incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative ale acestuia a durat cca o oră, iar în urma acestui eveniment nu au fost persoane rănite”, a mai transmis ISU.

Foto: ABCNewsTransilvania.ro

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Scenă șocantă la Cluj! O fată de 15 ani, răpită de pe strada VIDEO

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani au fost reținuți de polițiștii clujeni după ce ar...

Închide