inTurda.ro

Un tânăr din Cluj a construit un TRABANT din zăpadă – FOTO

Un tânăr din Cluj a construit un TRABANT din zăpadă – FOTO

Un tânăr din Cluj a construit un TRABANT din zăpadă – FOTO
ianuarie 15
09:52 2021

Un tânăr din localitatea clujeană Vișea a realizat un trabant în mărime naturală din zăpadă, iar sursa ta de inspirație a fost un model vechi de 48 ani proprietate personală.

Tânărul Lacy Bucur alături de fratele său, Csongor, au avut o idee mai specială, pentru care au muncit câteva ore bune, dând naștere unei replici 1 la 1 din zăpadă a unui trabant.

„În 2017 am renovat o casă la cineva din Cluj. Omul mi-a arătat un Trabant pe care-l avea în curte și am zis pe loc că eu îmi doresc mașina aceea. Proprietarul mai avea permisul auto valabil încă doi ani și a zis că nu o vinde. Ca să-l conving, i-am plătit un avans și i-am zis că vin peste 2 ani după Trabant.

Așa l-am convins, iar în 2019 am fost la om, am cumpărat mașina și am adus-o acasă. Mașina are 48 de ani și merge bine. Ce mai mare senzație e când mă duc cu ea la ITP, mai mult stau acolo pentru poze decât pentru inspecție!„, a povestit tânărul, potrivit gherlainfo.ro.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Accident la intrarea în Copăceni FOTO

Un autoturism s-a răsturnat la intrarea în Copăceni! Evenimentul rutier a avut loc miercuri, 13 ianuarie în jurul orei 22....

Închide