inTurda.ro

Toate rampele de deșeuri neconforme din județul Cluj sunt închise și ecologizate

Toate rampele de deșeuri neconforme din județul Cluj sunt închise și ecologizate

Toate rampele de deșeuri neconforme din județul Cluj sunt închise și ecologizate
ianuarie 19
16:22 2021

𝐓𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐫𝐚𝐦𝐩𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐞𝐮𝐫𝐢 𝐧𝐞𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐢𝐧𝐜𝐡𝐢𝐬𝐞 𝐬𝐢 𝐞𝐜𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞🛑♻️

Având în vedere finalizarea lucrărilor de închidere a 𝘂𝗹𝘁𝗶𝗺𝗲𝗶 𝗿𝗮𝗺𝗽𝗲 𝗻𝗲𝗰𝗼𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲 din județ – Câmpia Turzii, aceasta aflându-se în procedură tehnică de recepție, Consiliul Județean Cluj reiterează că, în acest moment, 𝘁𝗼𝗮𝘁𝗲 𝗿𝗮𝗺𝗽𝗲𝗹𝗲 𝗶𝘀𝘁𝗼𝗿𝗶𝗰𝗲 𝗻𝗲𝗰𝗼𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗲𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗷, 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃 𝗰𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗛𝘂𝗲𝗱𝗶𝗻, 𝗚𝗵𝗲𝗿𝗹𝗮, 𝗧𝘂𝗿𝗱𝗮, 𝗗𝗲𝗷 (𝗖𝗲𝘁𝗮𝗻), 𝗖𝗮𝗺𝗽𝗶𝗮 𝗧𝘂𝗿𝘇𝗶𝗶 𝘀𝗶 𝗖𝗹𝘂𝗷-𝗡𝗮𝗽𝗼𝗰𝗮 (𝗣𝗮𝘁𝗮 𝗥𝗮𝘁) 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗶𝗻𝗰𝗵𝗶𝘀𝗲 𝘀𝗶 𝗲𝗰𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝘇𝗮𝘁𝗲!

În ciuda diverselor comunicări oficiale pe care forul administrativ al județului Cluj le-a realizat pe această temă, am constatat, cu regret, faptul că acest lucru a fost mai puțin cunoscut factorilor de decizie de la nivelul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. În acest context, nu putem să nu evidențiem incompetența și reaua credință de care dau dovadă unii funcționari din cadrul ministerului care semnează acte oficiale mincinoase, în care se arată, în mod evident eronat, faptul că depozitul de la Pata Rât ar fi în procedură de infringement!

Dorim să subliniem cu acest prilej că 𝗱𝗲𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗲𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗣𝗮𝘁𝗮 𝗥𝗮𝘁 𝗻𝘂 𝗿𝗲𝗽𝗿𝗲𝘇𝗶𝗻𝘁𝗮 𝗼𝗯𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹 𝘂𝗻𝗲𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗿𝗶𝗻𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁, 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝗮 𝗳𝗶𝗶𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗰𝗵𝗶𝘀 𝘀𝗶 𝗲𝗰𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝘇𝗮𝘁 𝗶𝗻𝗰𝗮 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗳𝗶𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗮𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟮𝟬𝟭𝟵!!

Ba mai mult, la momentul actual, n𝗻𝗶𝗰𝗶𝘂𝗻 𝗱𝗲𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗲𝗹𝗲 𝗲𝗻𝘂𝗺𝗲𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝘀𝘂𝘀 𝗻𝘂 𝗺𝗮𝗶 𝗽𝗼𝗹𝘂𝗲𝗮𝘇𝗮, fapt confirmat atât de inspecțiile realizate la fața locului de reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu, cât și de inexistența vreunei amenzi emise în acest sens Consiliului Județean Cluj.

Biroul de presă
19 ianuarie 2021
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda: Demontăm mitul mașinii care colectează deșeurile la comun

Demontăm mitul mașinii care colectează deșeurile la comun. În cursul zilei de astăzi au fost ridicați sacii cu deșeuri din...

Închide