inTurda.ro

CAA – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

CAA – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

CAA – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
ianuarie 20
09:40 2021
Anunț – Remediere avarie
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.01.2021, între orele 09.45 – 12.30, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Șarât,,. 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Călărașilor nr.9.
Avaria au fost produsă de constructorul SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  vă mulțumim pentru înțelegere.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dorin Lojigan: Câmpia Turzii are cetățeni responsabili! În curând ne apropiem de ridicarea tuturor restricțiilor

𝐂â𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢 𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐭ăț𝐞𝐧𝐢 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢 - î𝐧 𝐜𝐮𝐫â𝐧𝐝 𝐧𝐞 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐩𝐢𝐞𝐦 𝐝𝐞 𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫 𝐫𝐞𝐬𝐭𝐫𝐢𝐜ț𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 Dragii mei, de două zile consecutive,...

Închide