inTurda.ro

CAA: Avarie și la Câmpia Turzii! Se întrerupe furnizarea apei potabile în cartierul…

CAA: Avarie și la Câmpia Turzii! Se întrerupe furnizarea apei potabile în cartierul…

CAA: Avarie și la Câmpia Turzii! Se întrerupe furnizarea apei potabile în cartierul…
ianuarie 21
15:28 2021
Anunț – Remediere avarie

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii.

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 21.01.2021, între orele 15.30 – 18.00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Șarât,,. 

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Simion Barnutiu nr.22.

Avaria au fost produsă de constructorul SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).

Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  vă mulțumim pentru înțelegere.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO Cea mai mare fabrică de vaccinuri din lume a luat foc. Aici se pregătesc milioane de doze de vaccin anti Covid

Un incendiu masiv a izbucnit la clinica celui mai mare producător de vaccin anti-coronavirus din lume. Norii imenşi de fum...

Închide