inTurda.ro

Video: ACCIDENT CU VICTIME în Gilău. A intervenit elicopterul SMURD

Video: ACCIDENT CU VICTIME în Gilău. A intervenit elicopterul SMURD

Video: ACCIDENT CU VICTIME în Gilău. A intervenit elicopterul SMURD
ianuarie 25
16:35 2021
 

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD, din punctul aeromedical Jibou, au intervenit ca urmare a unui accident rutier produs în apropiere de localitatea Gilău.

Solicitarea pentru intervenția de urgență a fost înregistrată în jurul orei 15.00, iar în momentul sosirii pompierilor la fața locului pompierii au găsit un bărbat, încarcerat într-un autoturism avariat în urma accidentului, care prezenta multiple traumatisme și era în stare de inconștiență.

S-a intervenit pentru deblocarea ușii și extragerea persoanei, folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu fie agravate leziunile suferite de către persoana rămasă încarcerată.

Bărbatul, în vârstă de cca 60 de ani, a primit asistență medicală de urgență de la salvatorii SMURD și urmează să fie transferat la spital de către un echipaj medical SAJ, informează ISU Cluj.

<

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Poliţiştii din Câmpia Turzii au acţionat în sistem integrat, fiind legitimate 120 de persoane şi verificate 86 de vehicule

În perioada 22 - 24 ianuarie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost desfăşurate o serie de...

Închide