inTurda.ro

Dorin Lojigan: Municipiul Câmpia Turzii intră în scenariul verde

Dorin Lojigan: Municipiul Câmpia Turzii intră în scenariul verde

Dorin Lojigan: Municipiul Câmpia Turzii intră în scenariul verde
ianuarie 26
21:47 2021

𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂â𝐦𝐩𝐢𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐳𝐢𝐢 𝐢𝐧𝐭𝐫ă î𝐧 𝐬𝐜𝐞𝐧𝐚𝐫𝐢𝐮𝐥 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞

Prin Hotărârea nr. 4/2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, începând de mâine, 27 ianuarie 2021, Municipiul Câmpia Turzii iese din scenariul galben și intră în scenariul verde, având o rată de incidență a cazurilor COVID-19 de 0.65/1000 de locuitori.

Acest lucru ar fi fost imposibil fără implicarea câtorva entități, printre care Spitalul „Dr. Cornel IGNA”, Poliția Municipiului Câmpia Turzii, Poliția Locală Câmpia Turzii și, desigur, dumneavoastră – cetățenii municipiului, care prin responsabilitatea de care ați dat dovadă, ați reușit să depășiți momentele grele prin care a trecut comunitatea noastră.

Odată cu intrarea în scenariul verde, la Câmpia Turzii se aplică, printre altele, următoarele măsuri:

• Activitatea cinematografelor, a instituțiilor de concerte și/sau spectacole, va fi permisă în capacitate de 50%;
• Va fi permisă activitatea la interior, în cafenele și restaurante, în capacitate de 50%;

• Se permite organizarea de spectacole în aer liber, cu participarea a maximum 300 de persoane, pe scaune, cu o distanță de minim 2 m între acestea.

„Această relaxare a restricțiilor nu reprezintă nicio ignorare a virusului și nici un îndemn spre iresponsabilitate. Pentru a nu anula eforturile autorităților și toată lupta care s-a dus până astăzi cu această pandemie, suntem obligați ca – în continuare – să aplicăm măsurile de prevenire. Spălați-vă cât mai des pe mâini, purtați mască de protecție în spațiile publice deschise și închise, dezinfectați-vă mâinile, evitați plățile cu bani cash și FIȚI RESPONSABILI!”

Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Programare online în vederea eliberării certificatelor de cazier judiciar

 ELIBERAREA CAZIERULUI JUDICIAR ÎN JUDEŢUL CLUJ Începând cu data de 22.01.2021 programările pentru solicitarea documentelor pe linie de cazier judiciar...

Închide