inTurda.ro

Situația drumurilor județene – 26 ianuarie 2021

Situația drumurilor județene – 26 ianuarie 2021

Situația drumurilor județene – 26 ianuarie 2021
ianuarie 26
11:12 2021
𝗟𝗮 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝘂𝗹 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗖𝗹𝘂𝗷 𝗻𝘂 𝗲𝘅𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗿𝗶 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁𝗲𝗻𝗲 𝗯𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁𝗲 𝘀𝗮𝘂 𝗶𝗻𝗰𝗵𝗶𝘀𝗲.

𝗣𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗲 𝘀𝗲𝗰𝘁𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗺 𝘀𝗲 𝗰𝗶𝗿𝗰𝘂𝗹𝗮 𝗶𝗻 𝗰𝗼𝗻𝗱𝗶𝘁𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗶𝗮𝗿𝗻𝗮

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de marți, 26 ianuarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier. Pe mai multe sectoare de drum, însă, circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece.

De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius și a căderilor de zăpadă înregistrate în ultimele 24 de ore, pe mai multe drumuri judeţene traficul rutier a fost îngreunat.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de luni, 25 ianuarie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 59 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 23 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 60 de drumuri judeţene, cu 27 de utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 160 tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi în zona de munte, în cursul zilei de luni, 25 ianuarie, s-a intervenit pe 3 drumuri judeţene, cu 4 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 11 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 200 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 5 drumuri judeţene, cu 3 utilaje. La această oră nu se impune intervenția pe niciun drum județean situat în zona Dejului. În cadrul acestor acţiuni nu a fost necesară folosirea de material antiderapant.

În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru curățarea zăpezii și lărgirea carosabilului şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Tânără din Câmpia Turzii, lovită de un buldoexcavator. Aceasta a suferit o fractură de bazin! Șoferul era BEAT și FĂRĂ permis de conducere

O tânără a fost lovită de conducătorul unui utilaj, chiar în fața casei sale, pe strada Simion Bărnuțiu din Câmpia...

Închide