inTurda.ro

Matei Cristian: De mâine, toti elevii turdeni vor începe școala!

Matei Cristian: De mâine, toti elevii turdeni vor începe școala!

Matei Cristian: De mâine, toti elevii turdeni vor începe școala!
februarie 07
15:29 2021

De mâine, toți elevii turdeni vor începe școala! Toate școlile și grădinițele din Turda sunt pregătite în acest moment să îi întâmpine pe copii.

Este un moment emoționant pentru toți cei implicați în sistemul de învățământ, dar și pentru elevi și părinți. După o lungă perioadă de timp în care cursurile s-au desfășurat online, în sfârșit revenim la normal!

Săptămâna aceasta s-au concentrat eforturile spre a se lua toate măsurile sanitare și de protecție în unitățile de învățământ, astfel încât să se poată relua cursurile în cele mai bune condiții. Au fost organizate spațiile, s-au stabilit circuitele de deplasare, au fost asigurate materiale de curățenie, igienă și dezinfecție și tot ceea ce mai este necesar. Este important de reținut faptul că elevii și cadrele didactice vor avea obligația de a respecta anumite reguli, respectiv purtatul măștii în permanență și spălatul/dezinfecția mâinilor frecvent, cât și alte reguli care vor fi comunicate de către personalul fiecărei școli. Masca de protecție nu este obligatorie în cazul preșcolarilor.

Vă dorim tuturor mult succes și multă sănătate! Să dea Dumnezeu ca acest pas spre normalitate să se mențină și să reușim să punem capăt acestei pandemii. Să aveți un nou început de școală excelent!

Primarul Municipiului Turda,

Matei Cristian.


Vezi si:

❗Comunicat de presă- Hotărârea CJSU nr.6 privind modificarea scenariului de funcționare pentru Colegiul Național „Mihai Viteazul” din municipiul Turda, pentru începutul semestrului II al anului școlar 2020-2021

➡️ Având în vedere adresa Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj nr. 1710 din 07.02.2021 privind situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități din județul Cluj, respectiv numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la numărul de locuitori, înregistrată la Instituția Prefectului- Județul Cluj cu nr. 1455/07.02.2021 și adresa Inspectoratului Școlar Județean Cluj nr. 1009 din 07.02.2021, înregistrată Instituția Prefectului- Județul Cluj cu nr. 1454/07.02.2021, cuprinzând solicitarea de modificare al scenariului de organizare și funcționare, la propunerea Consiliului de Administrație a unității de învățământ Colegiul Național „Mihai Viteazul” Turda, pentru începutul semestrului II al anului școlar 2020-2021, avizat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat modificarea scenariului de funcționare aprobat prin HCJSU nr. 5/ 06.02.2021 pentru Colegiul Național „Mihai Viteazul” din municipiul Turda, de la scenariul 2 la scenariul 1.

➡️ Hotărârea nr. 6 a CJSU Cluj poate fi consultată accesând link-ul: https://cj.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/37/2021/02/HCJSU-nr.-6-din-7.02.2021.pdf

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Cod GALBEN de ceață la Turda și Câmpia Turzii

Sursa : Administrația Națională de Meteorologie COD : GALBEN Data emiterii : 07-02-2021 ora 7 Nr. mesajului : 3 Valabil de la...

Închide