inTurda.ro

Asociația Artistilor Plastici Câmpia Turzii vă prezintă ,,Artistul săptămânii”

Asociația Artistilor Plastici Câmpia Turzii vă prezintă ,,Artistul săptămânii”

Asociația Artistilor Plastici Câmpia Turzii vă prezintă ,,Artistul săptămânii”
februarie 08
09:13 2021

Asociatia Artistilor Plastici Campia Turzii va prezinta proiectul on-line ,,Artistul saptamanii”, proiect care deschide seria de saptamani artistice care au ca scop cunoasterea si promovarea in mediul virtual a artistilor, pentru a-si prezenta creatiile, gandurile si trairile.

Va prezentam asadar, in aceasta saptamana pe colega si prietena noastra, talentata si tanara artista, Mihaela Robitu, membra a Asociatiei Artistilor Plastici Campia Turzii, care vrea sa aduca prin culoare frumosul, sa puna o bucatica din sufletul ei pe panze, si sa incante privitorii iubitori de arta prin pictura.

,,ARTISTUL SAPTAMANII” – MIHAELA ROBITU

In domeniul artistic, Mihaela Robitu este absolventa a Scolii Populare de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj, sectia Arte vizuale – pictura, promotia anului 2020. A obtinut in cadrul Festivalului de Arta de la Campina din perioada 25 august – 1 noiembrie 2020, Mentiune speciala pentru lucrarea ,,Doamna cu umbrela”.

Este membra a Asociatiei Artistilor Plastici Campia Turzii din anul 2018, participand la numeroase expozitii colective cu lucrari tematice, precum si la atelierele creative organizate de asociatie.

Mihaela considera ca ,,Noi suntem creatorii propriei vieti si de noi depinde sa dam culoare acesteia. Cum ar fi viata fara culori? se intreaba retoric… Pictura pentru mine este este o forma de comunicare si un liant cu sufletul privitorului.”

Asociatia Artistilor Plastici Campia Turzii.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Matei Cristian: De mâine, toti elevii turdeni vor începe școala!

De mâine, toți elevii turdeni vor începe școala! Toate școlile și grădinițele din Turda sunt pregătite în acest moment să...

Închide