inTurda.ro

Cabinet Parlamentar în Municipiul Câmpia Turzii

Cabinet Parlamentar în Municipiul Câmpia Turzii

Cabinet Parlamentar în Municipiul Câmpia Turzii
februarie 12
19:05 2021

După o colaborare foarte bună și productivă pe care am avut-o în primul meu mandat cu primarul Municipiului Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan, astăzi am avut plăcerea să inaugurez un nou birou parlamentar, după cel din Cluj-Napoca, în Municipiul Câmpia Turzii.

Îi aștept pe locuitorii din Câmpia și împrejurimi la noul birou parlamentar din Str. Laminoriștilor, nr. 10  pentru a discuta și găsi soluții la problemele lor. Se pot depune petiții online în continuare în secțiunea În slujba ta > Cu ce te pot ajuta? de pe site-ul meu, www.sorinmoldovan.ro.

 Politicienii trebuie să fie în slujba cetățeanului!” nu este doar un motto, reprezintă un mod de a lucra pentru administrațiile liberale din județul Cluj. Câmpia Turzii s-a dezvoltat foarte mult cu o conducere liberală și vă asigur că voi continua să susțin toate proiectele de dezvoltare ale primarilor din zona Clujului fiindcă doar așa putem crește nivelul de trai al locuitorilor la nivel local și județean.

În încheiere doresc să le mulțumesc pentru tot sprijinul oferit până acum membrilor organizației PNL Câmpia Turzii și primarului Dorin Lojigan.

 

Câmpia Turzii, 12.02.2021 
#DeputatDeCluj

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Începând cu data de 15.02.2021, se modifică scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza municipiului Turda

❗Comunicat de presă - Hotărârile CJSU Nr. 9 și Nr. 10 🔴 Hotărârea CJSU nr. 9 privind stabilirea unor măsuri...

Închide