inTurda.ro

Primăria Turda: Astăzi s-au strâns 400 de saci plini cu pet-uri aduse de apele învolburate ale Arieșului

Primăria Turda: Astăzi s-au strâns 400 de saci plini cu pet-uri aduse de apele învolburate ale Arieșului

Primăria Turda: Astăzi  s-au strâns 400 de saci plini cu pet-uri aduse de apele învolburate ale Arieșului
februarie 15
17:36 2021

Acțiunile de ecologizare de pe malul Arieșului sunt în plină desfășurare. Până acum au fost adunați aproximativ 400 de saci plini de pet-uri.

Mâine, de la ora 9:00, vor continua aceste acțiuni până în Câmpia Turzii, iar pe această cale dorim să vă reamintim că orice ajutor este binevenit, așadar cei care doresc să participe la acțiunile de ecologizare pot suna coordonatorul activității, Bogdan Fleșer, la numărul de telefon: 📞0738.978.280.

Prima zi în care toate echipele și-au unit forțele pentru acțiunile de ecologizare a decurs foarte bine. Astfel, am reușit să curățăm malul Arieșului, începând din zona detașamentului de pompieri până în Hărcana, de unde s-au strâns sute de saci (aproximativ 400) plini cu pet-uri aduse de apele învolburate ale Arieșului.

Zilele următoare vor fi colectate separat și deșeurile vegetale și menajere.

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați implicat până acum și vă reamintim că doar împreună vom reuși să păstrăm Turda curată! 💚 💪
Primăria Turda.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Tineri din Cluj reținuți pentru furt auto și alte infracțiuni! Șoferul era drogat

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pentru 3 tineri cu vârste...

Închide