inTurda.ro

Două infracțiuni rutiere depistate de polițiștii din Câmpia Turzii

Două infracțiuni rutiere depistate de polițiștii din Câmpia Turzii

Două infracțiuni rutiere depistate de polițiștii din Câmpia Turzii
februarie 22
17:18 2021
La data de 20 februarie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Răuceşti, judeţul Neamţ, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitară şi remorcă, pe strada Laminoriștilor din municipiu.

La solicitarea poliţiştilor, acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile Republicii Moldova.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu figureaza ca având dreptul de a conduce valabil, iar permisul prezentat este unul fals.

În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.


La data de 21 februarie, în jurul orei 02.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din comuna Cămărașu, care se deplasa pe raza localității Frata, tractând o remorcă neînmatriculată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Dosar penal pentru un tânăr din Turda după ce acesta le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere care nu-i aparținea!

DEPISTAT CU ALT PERMIS DE CONDUCERE La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii rutieri din cadrul...

Închide