inTurda.ro

Foto. Accident grav in județul Cluj! 3 mașini implicate

Foto. Accident grav in județul Cluj! 3 mașini implicate

Foto. Accident grav in județul Cluj! 3 mașini implicate
februarie 22
21:11 2021

Conform reprezentanților IPJ Cluj un conducător auto în vârstă de 45 de ani, din comuna Florești, la ieșirea din parcarea unei societăți comerciale, ar fi pătruns pe DN1E60 in directia localității Gilău, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe DN1E60, de o femeie de 38 de ani, în aceeași direcție.

Ulterior, autoturismul bărbatului a fost proiectat într-un alt autoturism care se deplasa de pe sensul opus.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto.

Nu a rezultat prezența alcoolului la efectuarea testărilor cu aparatul etilotest.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit la fața locului. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 19.30, iar la fața locului au fost găsite trei autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea se afla o femeie în stare de conștiență, dar care acuza dureri și pentru extragerea căreia pompierii au acționat cu echipamentele specifice, fiind tăiată una dintre portierele autoturismului, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni.

Femeia, în vârstă de cca 40 de ani, a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Au mai fost consultate trei persoane implicate în accident, fără a fi transportate la spital.

O asistentă medicală aflată în timpul liber, din cadrul Spitalului Clinic Județean și care încadrează și echipajele SMURD, a acordat primul ajutor calificat victimelor accidentului înainte de sosirea forțelor de intervenție și le-a sprijinit și ulterior.

Foto: Romania24 si InfoTrafic.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda: Sărbătorim Dragobetele printr-un spectacol despre iubirea fascinantă și inepuizabilă, în note folclorice

Sărbătorim Dragobetele printr-un spectacol despre iubirea fascinantă și inepuizabilă, în note folclorice. Evenimentul va avea loc la Teatrul Național Aureliu...

Închide