inTurda.ro

ntrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

ntrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

ntrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
februarie 25
13:05 2021
Anunț – Remediere avarie
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 25.02.2021, între orele 13.00 – 15.30, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate în cartierul ,,Șarât,,.
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție a apei potabile pe str. Simion Barnutiu nr. 25A.
Avaria au fost produsă de constructorul SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează lucrări în zonă, cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” – contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și  vă mulțumim pentru înțelegere.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Câmpia Turzii: Vouchere de 5.000 de euro pentru persoanele cu dizabilități

𝐕𝐨𝐮𝐜𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝟓𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐝𝐢𝐳𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭ăț𝐢 Dacă sunteți o persoană cu dizabilitate, aveți între 18 și 65...

Închide