inTurda.ro

Noi doze de vaccin Pfizer/Biontech disponibile la Câmpia Turzii

Noi doze de vaccin Pfizer/Biontech disponibile la Câmpia Turzii

Noi doze de vaccin Pfizer/Biontech disponibile la Câmpia Turzii
februarie 26
16:49 2021

𝗡𝗼𝗶 𝗱𝗼𝘇𝗲 𝗱𝗲 𝘃𝗮𝗰𝗰𝗶𝗻 𝗣𝗳𝗶𝘇𝗲𝗿/𝗕𝗶𝗼𝗻𝘁𝗲𝗰𝗵 𝗱𝗶𝘀𝗽𝗼𝗻𝗶𝗯𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮 𝗖â𝗺𝗽𝗶𝗮 𝗧𝘂𝗿𝘇𝗶𝗶

Începând de sâmbătă, 27 februarie 2021, cetățenii Municipiului Câmpia Turzii se pot înscrie la vaccinarea anti-COVID-19, cu vaccinul produs de Pfizer/Biontech.

Prin ordinul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, la nivelul județului Cluj au fost operaționalizate 5 fluxuri noi de vaccinare a cetățenilor, cu o capacitate de administrare de 60 de vaccinuri pe zi.

Unul dintre aceste fluxuri să află în Centrul de Vaccinare Câmpia Turzii, situat în Hala Agroalimentară din Piața Mureșului.

Astfel, cetățenii cu vârste de peste 65 de ani, sau cu afecțiuni cronice (afecțiuni oncologice, diabetice, cardiovasculare sau cu dizabilități), se pot programa, începând de sâmbătă, 27.02.2021.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.

Totodată, acțiunea de imunizare a personalului didactic continuă la nivel național, până la data de 10 martie a.c.
De asemenea, în paralel, continuă programarea persoanelor înscrise în procesul de imunizare cu vaccinul produs de compania Oxford/AstraZeneca.
Direcția Relații cu Comunitatea
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Electroceramica Turda angajează ȘEF SCHIMB și INGINER PROIECTANT

SC Electroceramica SA angajeaza: ȘEF SCHIMB CERINȚE:       absolvent invatamant superior tehnic (ing mecanic, ing chimist) experienta de min...

Închide